Beskrivning

OBS AMERIKANSK region 1 utgåva

Reportern James Barton undersöker en serie mord i Chinatown påjakt efter man vid namn Wong. Wong är en gangster med tillräckligtmycket storhetsvansinne så det räcker åt alla, vars ondskefullaplan går ut på att samla på sig tolv guldmynt som kommer göra honomtill ledare över en stor kinesisk provins.

Skräck thriller från 1934 av William Nigh. Tydligt inspirieradav framången med The Mask Of Fu Manchu med Boris Karloff två årtidigare så sattes det ihop en serie med Bela Lugosi som Mr.Wong.Filmen har väl inte åldrats med värdighet men 63 minuter kan mantrots allt sitta stilla och se Lugosi spela en asiat med ungerskbrytning. Och så ska ju filmen utspela sig I de fattiga slumdelarna I Asien där de här triad medlemmarna inte drar sig för attanvända sina tortyr kamrar. Så mord, hemliga gångar och elakförödelse, det kan väl kanske ändi inte bli så mycket bättre.

Text: Otextad
Språk: Engelska
Format: Region 1 (Usa/Canada)
Ursprungsland: Usa
Bonus material: (se bild)

Omslag och dvd i bra skick. Original inga hemmabrända dvdr.Köpfilmsutgåva. (kolla innan du bjuder vilka regioner din spelareklarar)

Tänk på att frakten blir billigare per vara ju fler du köper (sevåra fraktvillkor för en portotabell). Så se mina övriga annonser,kanske hittar du något mer

Objektnr 602775458

Visningar 227

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Mysterious Mr.Wong dvd från 1934 m Bela Lugosi, Wallace Ford

Pris

59 kr

TPLrec

MOTALA, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

14 549 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?