Beskrivning

Its time to howl again

Ian Richards kommer till en Canton Bluff, en liten småstad iAmerikanska södern. Han är där för att göra upp med en man som lagten förbannelse över honom. Mannen är R.B Harper och han driver enfreak show cirkus för vanskapta. Ian Richards förbannelse är atthan vid varje fullmåne förvandlas till varulv. När cirkusen kommertill Canton Bluff så väntar Richards på dem, men vad han inte vetär att på R.B Harpers freak cirkus finns det andra varelser sominte har någonting emot att ta en fight mot en varulv.

Varulvsskräck från 1991 av Hope Perello med Bruce Payne, CarolLynley, Brendan Hughes, Michele Matheson, Sean Gregory Sullivan,Antonio Fargas och Jared Barclay. Joe Dantes film The Howling somkom 1981 var en succé och räknas till de stora varulvsfilmerna.Filmbolaget ville ha fram en uppföljare och Joe Dante var enälskare av gamla Hammer filmer och tillsammans med filmbolagetlyckades de övertala Christopher Lee till att spela huvudrollen IThe Howling 2. Tyvärr efter att Herr Lee hade skrivit på kontraktetavsattes Joe Dante. Gary Brander och Robert Sarno hade skrivitfärdigt ett manus och in kallades Philippe Mora för att göra enfilm utav det. Christopher Lee försöker som alltid göra det bästaav sin roll men i Mora regi blir ingenting som det är tänkt. Filmenblev dock en video succé och Herr Mora fick göra även en del 3 iserien. I den tredje delen fick han även skriva om Gary Brandersmanus och lyckas skapa en av de sämsta delarna i serien. Howling 4gjordes av John Hough 1988 och Howling 5 av Neal Sundstrom 1989.Ingen av dem tillförde något nytt. Del 6 tillför inte heller någotnytt men känns ändå aningen bättre än de flesta uppföljarna somkom. Jag som gillar varulvsfilmer och har sett alla I serienoch är lika förvånad varje gång att det faktiskt finns mer än enuppföljare. När film två kom och floppade så bort serien ha dött.Del 2 har Christopher Lee och den väldigt kurviga Sybil Danning somman får se mycket av men manuset suger och sedan blir det baravärre för varje år. Denna kändes därför som ett lyft men på en femgradig betygsskala så når den ändå inte upp till en trea. Så ni sominte har sett howling 2-5 kommer nog tycka att den här suger rejältmeddans vi som sett allt och hoppas att någon regissör skall lyckasåteruppväcka serien och lyftar minsta lilla positiva sak tillhöjderna kanske ni får ut något av denna. Men en tvåa I betyg sägerdock inte mycket. Howling 7 från 1995 slåss nog med del 3 om attvara sämst I serien. Nog trodde man att serien äntligen skullebegravas men så kom Howling Reborn 2011. Hur man kan kalla det ennyinspelning när man samtidigt säger att den har en ny handling ärhelt obegripligt. Den är dock ett snäpp bättre än mycket annat.Ungdoms skräck som Beverly Hills nej jag menar The Twilight serienfast med varulvar. Jag kanske kan den få betyg 2 också men vihoppas nu att det är slut på The Howling filmer.

Text: Svenska
Språk: Engelska
Format: DVD Region 2 (Sverige/Europa)
Ursprungsland: Sverige
Bonus material: (se bild)

Omslag och dvd i bra skick. Original inga hemmabrända dvdr.Köpfilmsutgåva. (kolla innan du bjuder vilka regioner din spelareklarar)

Tänk på att frakten blir billigare per vara ju fler du köper (sevåra fraktvillkor för en portotabell). Så se mina övriga annonser,kanske hittar du något mer

Objektnr 602775536

Visningar 166

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

The Howling 6: the freaks dvd varulvsfilm från 1991 B.Hughes

Pris

39 kr

TPLrec

MOTALA, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

14 557 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?