Beskrivning

ÅSA-NISSE FLYGER I LUFTEN
Åsa-Nisse tar med sig Klabbarparn på en resa till Åre som han vunnit i ett Radiokryss. Där träffar de direktör Jonsson som Åsa-Nisse försöker sälja en av sina uppfinningar till. Åsa-Nisse som hoppats på 150 000 kronor blir erbjuden 50 000 kronor, men direktören är övertygad om att de skall komma överens. Under tiden har Eulalia och Kristin, Åsa-Nisses och Klabbarparns bättre hälfter, gjort en affär med handelsman Sjöqvist om att låta denne överta samtliga rättigheter till uppfinningen som ger bilen Eulalia II otroliga fartresurser. Eulalia är övertygad om att Åsa-Nisse skall bli väldigt glad av nyheten.

ÅSA-NISSE I FULL FART
Åsa-Nisse och Klabbarparn är i ladan tillsammans med Bertil som skall ställa upp i Ylen-loppet för motorbåtar. Bertil är säker på att vinna då han skall använda Åsa-Nisses senaste uppfinning, en fantastisk förgasare. Adolf, en uppvaktande beundrare till Åsa-Nisse som inte har helt rent mjöl i påsen, kommer över ritningarna och ansöker själv om patent till förgasaren. Adolf skall dessutom ställa upp i loppet. Åsa-Nisse, som av Klabbarparn blivit anmäld till TV: s ”10 000-kronorsfrågan” i just ämnet ”förgasare”, hamnar i Stockholm och får förutom chansen att vinna i TV möjligheten att vinna över Adolf då Bertil inte dyker upp till start.

Svensk titel Åsa-Nisse Flyger I Luften / Åsa-Nisse I Full Fart
Originaltitel Åsa-Nisse Flyger I Luften / Åsa-Nisse I Full Fart
Skådespelare Johan Elfström, Artur Rolén, Helga Brofeldt
Regissör Ragnar Frisk
Inspelningsår 1956
Bildformat Fullscreen 1.33:1
Ljud Dolby Digital 2.0
Språk Svenska
Speltid 3 tim 12 min
Genre Komedi, Svensk film
Releasedatum 2004-07-14
Åldersgräns Barntillåten
Antal skivor 1
Färg/svartvit Svartvit
EAN 7391970200594

........................................................................................................................

BETALNINGSINFORMATION:

Betalning Inom 3 bankdagar med Swish, PayPal eller till konto i Swedbank. Betalningsanvisning finns i traderas automatiska vinnarmail.

FRAKTINFORMATION:

Skickas med Postnord brev - ej spårbart. Jag ansvarar inte för postens hantering. Önskas spårbar försändelse så kostar det 51:- med Postnord eller 59:- med Schenker.

Objektnr 614186617

Visningar 73

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Åsa-Nisse Flyger I Luften / Åsa-Nisse I Full (DVD) John Elfström - OOP/Utgången

Pris

149 kr

Rynch

BLEKET, Sverige

5.0

Rynch

Verifierad

Toppsäljare

3 692 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?