Beskrivning

Nypris 489kr
Denna mini AC:n har en inbyggd fläkt som fångar upp den varma luften och omvandlar den till frisk luft med hjälp av ett kallvattenfilter. Driftssystemet är enkelt med liten inställning. Fyll bara vattentanken med kallt vatten och små iskuber, anslut enheten till USB-porten och slå på ON/OFF-knappen. Med fulladdad vattentank kan enheten producera kall luft i upp till 8 timmar. Du kan när som helst lägga till fler iskuber eller kallt vatten om det behövs.

Bärbar AC
Speciellt utformad för att du enkelt ska kunna bära den runt om i huset, i trädgården eller på resan, så att du kan vara i ett svalt område överallt. Liten och kompakt (endast 17 cm x 17 cm) så att du kan lägga den i en väska, ryggsäck eller i bagaget när du åker på resa eller semester.

USB-koppling
För att det ska vara enkelt att använda miniklimatanläggningen laddas den via USB. Du kan därför ansluta den till alla enheter med USB-port, t.ex. din bärbara dator, dator, powerbank, TV eller med en klassisk adapter för uttag. Du kommer att kunna placera den i vilket rum som helst i ditt hus, eller ta med den till kontoret eller på resan.

3 Fläktlägen
Utformad med 3 fläkthastigheter (låg, medel och hög) kan du justera luftflödet efter dina behov, ditt utrymme och temperaturen genom att trycka på hastighetsknappen. Du kan också justera belysningen mellan 7 tillgängliga färger för att ge rummet en elegant atmosfär (blå, gul, rosa, röd, grön, ljusblå och turkos). turkos

Ekologiskt system
Spara pengar och undvik att använda den traditionella luftkonditioneringen under hela sommaren. Klassiska luftkonditioneringsapparater använder mycket el för att fungera. Istället använder den här lilla luftkylarenheten bara kallt vatten, is och samma energi som din telefon när den laddas. Denna miljövänliga enhet minskar din elförbrukning samtidigt som den producerar ren och fräsch luft.

Samfraktar
1kg 59kr
3kg 78kr
5kg 89kr
7kg 99kr
Betalning inom 3 dagar

Objektnr 634941494

Visningar 16

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 16 jun 22:00

Mini-luftkonditionering Fläkt USB / Vanlig Kontakt Nyskick

Utropspris

|0 Bud

279 kr

Slutar om

recyclesweden

Helsingborg, Sverige

4.9

recyclesweden

Verifierad

Toppsäljare

5 956 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?