Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Köttskärare - befria händerna. 250kg/timme, 850W motor.

Denna kommersiella köttskärare använder en struktur i helt rostfritt stål för att enkelt hjälpa dig att lösa problemet med att skära kött. Den arbetar med mycket låga decibel, vilket gör att du kan njuta av hela processen med att skära kött. Används ofta i kök, restauranger, stormarknader, köttmarknader och andra livsmedelsindustrier.

- Rostfritt stålkropp och blad

-Kraftfull kopparmotor

-Klipp vad du vill

-Tänksamma detaljer

Huvuddrag:

- Material av rostfritt stål,
Köttskärarens kropp är gjord av rostfritt stål, som har utmärkt hårdhet, utmärkt prestanda, goda hygieniska förhållanden och kan användas i många år. Speciellt rött PMMA-material ger vackert utseende.

-850W kraftfull motor,
850W motor bearbetar 250kg/551lbs kött per timme. Lågt ljud och hög effektivitet. Köttskärare kan snabbt bearbeta kött för både kommersiellt och hemmabruk.

- vassa knivar,
Bladet är skarpt, hårt och starkt och kommer inte att fastna. Tjockleken på skärstycket är 10 mm. Bladet är avtagbart och du kan ändra det till en annan storlek, men vi erbjuder bara 10 mm bladet.

- Intim detaljdesign,
Matningsstrupen är perfekt för stora köttbitar. Det finns en knopp på botten för enkel start och stopp och fyra gummifötter stabiliserar maskinen på bordet.

- Enkel rengöring,
Städning är en bris. Köttskärarbladet är avtagbart och kan rengöras direkt med vatten. Tillsätt lite matolja till bladet efter rengöring. Oavsett om det är varmt vatten, sköljning med vattenpistol eller borstning, kommer den att se helt ny ut efter tvätt.

-Mångsidig funktion,
Den elektriska köttskäraren är idealisk för hem, köttförädlingsföretag och restauranger. Skär köttet i skivor första gången, skär det i remsor andra gången och skär det i tärningar tredje gången. Du kan skära den i den form du vill efter dina behov.

Produktspecifikationer:

Material: rostfritt stål + PC + aluminium + plastmaterial

Motorns märkfrekvens: 50Hz

Effekt: 850W

Spänning: 220V

Effekt: 250 kg/timme

Bladavstånd: 0,4 tum/10 mm

Bladstorlek: 3,5 x 3,5 tum/90 x 90 mm

Hastighet: 1440 rpm

Inloppsmått: 6,1 x 4,5 x 2,4 tum/155 x 115 x 60 mm

Produktmått: 14,2 x 8,7 x 18 tum/360 x 220 x 460 mm

Vikt: 46,3 lbs/21,1 kg

Paket innehåll:

1 x kommersiell köttskärare

Funktioner och detaljer:

- Kroppen och bladen i rostfritt stål: Köttskäraren och bladen är gjorda av kropp av rostfritt stål, vilket är mer hållbart, rostfritt, korrosionsbeständigt och lätt att rengöra. Det transparenta PC-materialet gör att skärprocessen kan visualiseras och processen kan övervakas. Enheten är iögonfallande med sitt röda plasthölje.

-Kraftfull kopparmotor: Köttskäraren är utrustad med en kraftfull 850W motor (1440 rpm) som kan behandla 250 kg/551 lbs kött per timme. Elektriska köttskärare kan bearbeta kött snabbt, vilket sparar dig mycket energi i ditt arbete och arbete.

-Klipp vad du vill: Klipptjocklek: 10 mm. Skär köttet i skivor första gången, skär det i remsor andra gången och skär det i tärningar tredje gången. Dessa steg måste upprepas för att få olika kötttillstånd. Bladet är avtagbart för enkelt byte.

-Intim detaljer: utrustad med en stor matningsöppning, lämplig för att skära stora bitar av kött, lätt att använda fyra gummifötter säkerställer stabiliteten av köttskivan under arbetet.

-Hög användbarhet: Denna köttskärare är lämplig för allt benfritt och fryst kött, inklusive kyckling, fisk, fårkött, nötkött, etc. Det är också en bra hjälpreda för familjer, slaktare, hotellkök, grillrestauranger, dumplingrestauranger och hot pot-restauranger.

Objektnr 632072813

Visningar 105

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

250 kg/timme 10 mm bladavstånd elektrisk köttskärare, 850W kraftfull motor

Pris

3 729 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

176 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?