Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

55L bärbart kylskåp, LED-display, effektiv värmeavledning, lågt ljud.

Detta utmärkta portabla små bilkylskåp har ett modernt utseende med en enkel svart och grå färgkombination. Den kompakta designen, den digitala kontrollpanelen och två nätsladdar är idealiska för användning i både inomhus- och utomhuskylskåp, vilket gör den perfekt för att njuta av färsk mat och kalla drycker hemma eller på språng.

-Extra stort förvaringsutrymme

-Effektiv kylning

- Perfekt struktur

- batteriskydd

Huvuddrag:

- tillräckligt med utrymme,
Det rymliga utrymmet ger dig gott om utrymme för matförvaring och kan rymma flera burkar och flaskor samtidigt för att tillfredsställa olika människors aptit. Så oroa dig inte för att få slut på mat eller dryck vid evenemanget eller på vägen.

- Snabb kylning,
Vårt bilkylskåp har snabb kylhastighet och kan snabbt sjunka från 20°C till 0°C på 15 minuter. Och den kan fortsätta att fungera i 10 timmar efter ett strömavbrott, så att du kan njuta av utsökt och fräsch mat när du är på språng.

- Exakt kontroll,
Bilkylskåpet kan justera temperaturen och läget via den digitala panelen och kan övervaka temperaturen och effekten när som helst. Du kan också använda mobilappen för att kontrollera temperaturen och förse dig med ett USB-uttag för laddning.

- Humaniserad design,
Inbyggda LED-lampor låter dig se inuti kylskåpet. Inbyggda handtag gör att du snabbt kan flytta kylskåpet. Värmeavledningsnätet säkerställer att maskinens temperatur inte blir för hög under användning.

-Säker körning,
Tre lager batteriskydd hindrar kylskåpet från att tömma ditt fordons batteri. Den har en design med låg ljudnivå för att säkerställa att du har en god natts sömn efter en lång bilresa. Kylskåpet kan även hållas stabilt genom att luta det 45°.

-Brett utbud av applikationer,
Den portabla kylen och frysen fungerar på 12V/24V DC och 110-240V AC och kan anslutas till cigarettändare och hushållsströmförsörjning. Detta portabla kompressorkylskåp är lämpligt för husbilar, campingplatser, båtar, camping, fiske, roadtrips och utomhusaktiviteter.

Produktspecifikationer:

Kapacitet: 55L/58 quarts

Funktioner: Med appkontroll

Användningsområde: bilar och hem

Kylområde: -20°C- 20°C /-4°F- 68°F

Spänning: 12V/24V (DC), 110-240V (AC)

Stor yta: 12,8 x 10,5 x 17 tum/327x267x438 mm

Liten yta: 6,3 x 10,5 x 10,7 tum/160 x 267 x 273 mm

Yttre mått: 27 x 13,6 x 21 tum / 693 x 345 x 531 mm

Effekt: 60W

Strömförbrukning: 0,2kw.h/24h

Nettovikt: 36,8 lbs/16,7 kg

Material: PP+PE

Paket innehåll:

1 x 55L bilkylskåp

1 x likströmskabel

1 x nätadapter

1 x bruksanvisning

Funktioner och detaljer:

-55L förvaringsutrymme: Detta bärbara kylskåp har en kapacitet på 55L/58 quarts, tillräckligt för att rymma 60 burkar 330ml/11,1floz cola, 36 flaskor 550ml/18,6floz drycker och 18 flaskor 750ml/25,3floz vin. Vårt kylskåp har CE-certifiering, du kan lagra många drycker, grönsaker, frukt, skaldjur, kött, hudvårdsprodukter, bröstmjölk i det.

-Effektiv kylning: Med hjälp av kompressorkylningsteknik kan detta 12V bilkylskåp uppnå snabb kylning vid -20°C - 20°C/-4°F - 68°F, vilket håller maten fräsch. Perfekt för resor, picknick, grillning, camping och fester.

- PERFEKT STRUKTUR: Vårt bilkylskåp kommer med animerade detaljer. Digital display för justerbar temperatur; inbyggt LED-ljus gör att du bättre kan observera den avtagbara invändiga korgen som separerar maten för enkel rörelse. Dessutom kan du styra ditt kylskåp med en mobilapp.

-Batteriskydd: Vårt bilkylskåp kommer med 110-240V AC och 12V/24V DC-adaptrar för användning hemma eller i bilen. RV-kylskåpet ger tre olika nivåer av batteriskydd: låg, medium och hög. En sådan konstruktion förhindrar att bilens strömförsörjning överbelastas eller kortsluts.

-Bred användning: Detta kylskåp passar perfekt i din bagageutrymme, bakom din bilbarnstol eller i bädden på din lastbil. Du kan ta detta kompressorkylskåp till alla utomhusaktiviteter utan att behöva oroa dig för ojämna vägar eller sluttningar. Detta bilresekylskåp är perfekt för husbilar, campingplatser, båtar, camping, fiske, roadtrips och utomhusaktiviteter.

Obs: Efter att ha mottagit produkten, låt den sitta i 24 timmar innan du använder den.

Objektnr 631096400

Visningar 68

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

60W 12V/24V -20°C 55L bilkylskåp med batteriskydd, portabel kompressorfrys

Pris

5 495 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?