Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

25L bärbart kylskåp, -20°C~ 20°C kylområde, appkontroll, 45dB lågt brus.

Detta utmärkta bärbara bilkylskåp har ett modernt utseende och kommer i ett enkelt svart och silverfärgschema. Batteriskydd och två nätsladdar är idealiska för användning inomhus och utomhus, vilket gör den perfekt för att njuta av färsk mat och kalla drycker hemma eller på språng.

- Kylskåp med dubbla zoner

-Effektiv kylning

-Säker körning

- Perfekt struktur

Huvuddrag:

- Kylskåp med dubbla zoner,
Det inre utrymmet är uppdelat i två delar - frysdelen och kyldelen. Invändiga mått: 15,9 x 8,9 x 11,1 tum, så att du kan hålla din drink upprätt på mindre än 11,6 tum hög. Storleken på 22 liter är perfekt för att ta med på utomhusfester, picknick, camping eller roadtrips.

- Snabb kylning,
Vårt bilkylskåp har snabb kylhastighet och kan snabbt sjunka från 20°C till 0°C på 15 minuter. Och den kan fortsätta att fungera i 10 timmar efter ett strömavbrott, så att du kan njuta av utsökt och fräsch mat när du är på språng.

- Exakt kontroll,
Bilkylskåpet kan justera temperaturen och läget via den digitala panelen, så att du kan övervaka temperaturen och effekten när som helst. Du kan även använda mobilappen för att styra temperaturen och ladda via ett USB-uttag.

-Säker körning,
Tre lager batteriskydd hindrar kylskåpet från att tömma ditt fordons batteri. Den är designad för att vara låg ljudnivå, vilket säkerställer att du får en god natts sömn efter långa körningar. Kylskåpet kan även hållas stabilt genom att luta det 45°.

- Humaniserad design,
Premiummaterial ökar styvheten och hållbarheten, och inbyggda LED-lampor låter dig se inuti kylskåpet. Dessutom förbättrar handtaget bärbarheten och dräneringshålet undviker vattenansamling under användning.

-Brett utbud av applikationer,
Denna kyl och frys fungerar på 12/24V DC och 100-240V AC och kan anslutas till cigarettändare och hushållsnät. Våra portabla kompressorkylskåp är lämpliga för husbilar, campingplatser, båtar, camping, fiske, roadtrips och andra utomhusaktiviteter.

Produktspecifikationer:

Kapacitet: 25L / 22 quarts

Effekt: 60W

Kylområde: -20°C~20°C/-4°F~68°F

Spänning: 12V/24V (DC), 100-240V (AC)

Ljudnivå: < 45dB

Produktmått: 23,0 x 13,2 x 13,8 tum/585 x 335 x 350 mm

Produktvikt: 26,7 lbs/12,1 kg

Paket innehåll:

1 x bilkylskåp

1 x likströmskabel

1 x nätadapter

1 x bruksanvisning

Funktioner och detaljer:

-Dual Zone and Refrigerator: Vårt bilkylskåp har en kylzon och en fryszon där du kan lagra olika typer av mat. Pekskärmen ger en enkel och intuitiv kontrollupplevelse, visar den aktuella temperaturen i kylskåpet och är justerbar. Du kan också använda en mobilapp för att kontrollera dess temperatur.

-Effektiv kylning: Med hjälp av kompressorkylningsteknik kan denna 12V bilfrys snabbt kyla från 68°F/20°C till -4°F/0°C på 15 minuter, vilket håller maten fräsch. Det finns två lägen att välja mellan: energibesparande ECO-läge eller snabbkylande MAX-läge.

-Säker körning: Vårt bilkylskåp kommer med 100-240V AC-ström och 12V/24V DC-strömadapter, så att du sömlöst kan flytta ditt campingkylskåp från hemmet till ditt fordon. Tre lager batteriskydd hindrar kylskåpet från att tömma ditt fordons batteri. Den är designad för att vara låg ljudnivå, vilket säkerställer att du får en god natts sömn efter långa körningar. Kylskåpet kan även hållas stabilt genom att luta det 45°.

-Perfekt struktur: Vårt bilkylskåp är tillverkat av slitstarka material, hårt och slitstarkt. Bekväma handtag gör att du enkelt kan flytta kylskåpet. Interna LED-lampor låter dig se interiören tydligare och dräneringshål dränerar bort ansamlat vatten inuti. Dessutom tillhandahåller vi även en laddningsport för att ladda din mobiltelefon.

-Brett användning: Denna 25L kyl och frys passar perfekt i din bagageutrymme, bakom din bilbarnstol eller i bädden på din lastbil. Du kan bära 12V kompressorkylskåpet för alla utomhusaktiviteter utan att oroa dig för ojämna vägar eller sluttningar. Detta bilresekylskåp är perfekt för husbilar, campingplatser, båtar, camping, fiske, roadtrips och andra utomhusaktiviteter.

Objektnr 631004826

Visningar 65

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

60W 12V/24V -20°C~20°C 25L bilkylskåp med dubbla zoner, appkontroll bärbar frys

Pris

3 459 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?