Beskrivning

Svensk eller nordisk utgåva. Oöppnad. Se bilder för skick,fråga gärna efter fler bilder.

• Utgivningsår - 2008
• Genre - Drama
• Regionskod - Region 2 / PAL Europa
• Åldersgräns - Rek Från 11 År
• Talande Språk - Svenska
• Undertext - Svenska
• Speltid - Ca 7tim 50min

TV-serien SVENSKA HJÄRTAN handlar om människor som lever i en radhuslänga. En helt vanlig radhuslänga i Sverige, och människor med samma problem, funderingar och känslor som vem som helst utav oss.

När den fjärde och sista säsongen börjar är Elisabet ensam, efter att ha nobbat den rike landstingsdirektörens frieri. Hon känner att den enda hon kan ty sig till är Torstens gamla älskarinna Berit, och de börjar tala om att flytta ihop för att sänka sina boendekostnader, och kanske också starta en gemensam cateringfirma? Kristina och Henrik har efter varsitt snedsprång återförenats. De har bestämt sig för att starta på nytt någon annanstans och har därför hyrt ut huset. Börje och Hellen bor nu oerhört trångt, med vuxna barn, en svärdotter och barnbarn. Dessutom tar de hand om Börjes gamla pappa. Marianne och Tomas har äktenskapliga problem. Kanske kan en semesterresa hjälpa dom att komma varandra nära igen? Harald får problem som han desperat försöker dölja för sin fru Louise. Vi får också träffa ett flertal nya karaktärer i denna säsong, bl.a. den nyinflyttade TV-producenten Katarina. Hon anlitar en hantverkare, Dennis, som blir blixtförälskad i henne.

1998 kom då den sista säsongen av ”Svenska hjärtan”. Framgångarna med de tidigare säsongerna, samt det mediala intresset kring allt som rörde serien och dess medverkande gjorde att Carin Mannheimers avslutning mottogs med stort intresse. Denna säsong präglades av det hårdare klimatet i samhället, där det blivit allt svårare att försörja sig och klara av sitt uppehälle. Serien avslutas med en epilog, där tittarna fick se hur det gick sen för Elisabet och grannarna i radhuslängan.

Objektnr 632611399

Visningar 18

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 7 jun 17:52

Svenska Hjärtan Säsong 4 * Solveig Ternström* Inplastad - DVD

Pris

69 kr

SpelochMer

Tyresö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

272 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?