Beskrivning

Svensk eller nordisk utgåva. Oöppnad. Se bilder för skick,fråga gärna efter fler bilder.

• Utgivningsår - 2008
• Genre - Drama
• Regionskod - Region 2 / PAL Europa
• Åldersgräns - Rek Från 11 År
• Talande Språk - Svenska
• Undertext - Svenska
• Speltid - Ca 6timmar

Den populära TV-serien "Svenska Hjärtan" handlar om livet i en radhuslänga, någonstans i Sverige. Människorna som bor där är som folk är mest, och upplever det vi alla gör; glädje, sorg, kärlek och problem.

I den tredje säsongen möter vi en ensam Elisabet. Torsten har dött och Elisabet blivit arbetslös. Hon drabbas av svåra ekonomiska problem i ett Sverige är änkepension inte längre existerar. På en fest möter hon en välbärgad änkling, Nils, (Anders Nyström) som börjar uppvakta henne, men Elisabet är osäker på sina känslor.

Henrik inleder ett förhållande med den 20-åriga lärarkandidaten Cecilia. Han lockas av hennes ungdom och livslust, hon av hans erfarenhet både som lärare och man. Kristina har också en kort affär med sin rektor och chef Göran. Sakta börjar dock hon och Henrik att hitta tillbaka till varandra igen.

Börje har också blivit arbetslös. Veligt låter han dagarna gå och Hellen blir alltmer otålig. I huset bor nu Börjes båda söner, den enes flickvän och en baby, och slutligen får även Börjes far flytta in. Så när Hellen erbjuds arbete i Norge så tackar hon ja. För att klara försörjningen, som det heter... eller för att komma bort?

Marianne och Tomas får allt större problem. Hon är framgångsrik i sitt arbete, han provoceras av hennes karriär. Ett nytt par träder in i handlingen när landstingsmannen Harald (Jarl Borssén) och hans fru expediten Louise (Gunilla Åkesson) köper Tomas hus. Paret verkar väldigt lyckligt, men ju mer vi lär känna karaktärerna uppdagas sanningen...

Objektnr 632611366

Visningar 22

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 7 jun 17:52

Svenska Hjärtan Säsong 3 *Solveig Ternström* Inplastad - DVD

Pris

69 kr

SpelochMer

Tyresö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

272 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?