Beskrivning

Produktbeskrivning:

Manuell läderskärmaskin, höghållfast stämpling, humaniserad design, stor bottenplatta.

Denna eleganta svarta manuella läderskärare har en stor övre platta för en mängd olika material.

Tillverkad av 45# kalldraget stål, justerbart i höjdled, tål 3307 lbs/1,5 ton tryck.

Dess unika asymmetriska design gör den mer stabil och ger en stark bärförmåga.

- Hög precisionsskärning

- Mer arbetsbesparande drift

-Utmärkt stabilitet

- Justerbart tryckslag

Huvuddrag:

- enastående kvalitet,
Tillverkad av 45# kalldraget stål, med utmärkt styvhet. Ytan är oxiderad svart för att undvika rost. Övre valsmått: 14,2 x 10,2 tum / 360 x 260 mm.

- hållbara nållager,
Den manuella knivformen använder nålrullager. Den radiella strukturen är kompakt, bärigheten är hög, vikten är lätt och friktionen är liten. De är smidda i ett stycke utan svetsmärken.

- dubbel styraxel,
Den antar integrerad svarvning av fjädertråd av kisel-manganstål. De dubbla styraxlarna är kraftbalanserade, med stort utrymme och arbetsbesparande drift.

- stor bottenplatta,
Den uppgraderade stora basplattan har en unik asymmetrisk design, som är stabilare och har en stark bärförmåga. Dessutom är botten av PP-dynan ojämn, vilket hjälper till att sprida trycket och undvika deformation av stålet under kompression.

- underhållsfri,
Levereras med självsmörjande kopparring, inget behov av tankning, lång livslängd. Dessutom kan slaglängden justeras genom att vrida skruvarna på vänster och höger sida, och justeringsområdet är 0-0,4 tum.

-Brett utbud av applikationer,
Det är ett innovativt resultat av traditionellt hantverk och lämpar sig för skärning av olika material som läder, tyg, papper, silikongummi och plastark.

Produktspecifikationer:

Material: manganstål
Övre valsmått: 14,2 x 10,2 tum / 360 x 260 mm
Matningsbredd: 15,7"/400 mm
Tryck: 3307 lbs/1,5 ton
Slag: 0,4"/10 mm max
Bäst fungerande: 0,2"/5mm
Nettovikt: 99,2 lbs/45 kg
Produktmått: 18,5 x 14,2 x 18,5 tum/47 x 36 x 47 cm

Paket innehåll:

1 x manuell läderskärare
1 x insexnyckel och skiftnyckel
1 x stjärnskruvmejsel

Funktioner och detaljer:

- Högprecisionsskärning: Den avancerade nållagerdesignen hos läderskärmaskinen tål en större belastning, uppnår högprecisionsskärning och har höghållfasta tryckmöjligheter. Använd 45 # kalldragen stålstruktur, svart oxidationsbehandling. Tillämpligt pressområde: 14,2 x 10,2 tum/360 x 260 mm.

-Lätt att använda: Läderstansen har ett halkfritt förlängt handtag, dubbla styraxlar och tryckavlastande PP-kuddar. Du kan använda den enkelt och effektivt. Dessutom tål den 3307 lbs / 1,5 ton tryck.

-Utmärkt stabilitet: Läderskärmaskinen är integrerad med fjädertråd av silikon-manganstål för att förbättra stabiliteten under drift. Den stora bottenplattan av högkvalitativt manganstål med hög seghet säkerställer också stark stabilitet.

-Justerbart tryckslag: Du kan justera läderskärarens slag efter dina behov, upp till 0,4 tum/10 mm. Den har även självsmörjande mässingsringar - inget tillsatt smörjmedel krävs för lång livslängd.

- Brett användningsområde: Läderstansmaskinen är lämplig för olika material, såsom tyg, läder, skummad PVC/EVA, klistermärken, papper, plast-/gummiark, svamp, mellanliggande eller mjuka kartongmaterial, etc.

Objektnr 631849924

Visningar 42

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 31 maj 14:47

Manuell läderskärmaskin med hög precision, justerbart tryckslag,arbetsbesparande

Pris

5 729 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?