Beskrivning

* Spelet är ett oanvänt originalspel som ligger i en inplastadoriginalask av DVD-typ.

RUSH FOR BERLIN är ett taktiskt realtidstrategispel, somutspelar sig på de europeiska slagfälten under andra världskriget,under 1944-1945. Spelarens mål; att inta den tyska huvudstaden, somantingen den brittiska/amerikanska/franska alliansen eller RödaArmén i Sovjetunionen. Den handlingen symboliserar totalt nederlag för Tredje riket ochinnebär slutet på kriget på den europeiska kontinenten. Spelaremöter fler och fler utmaningar, när de kommer närmare huvudstaden.Spelet är baserat på historiska fakta och ger stora möjligheter attändra historien och spela en alternativ verklighet. Spela en historisk tidslinje eller en alternativ World WarII-verklighet.Tiden håller på att rinna ut när styrkorna "rushar"för att inta Berlin.

Förbättrad GEPARD® grafikmotor: ytterligare utvecklad grafik och spelmotor ger top notch grafisk, ljud och videokvalitet. Fullt förstörbara byggnader, grafisk återkoppling på landskapet, strukturer och enheter i brand skapar en atmosfär som är jämförbar med de största krigsfilmer.

Den mycket detaljerade skademodellen möjliggör partiell förlustav funktionalitet och olika attackstrategier (t.ex. tankattackerbakifrån). Datormotståndare kommer att reagera därefter. Officers(heroes) är en särskild enhetstyp. Deras speciella förmågorpåverkar fler enheter, så de är kraftfulla, men för det mesta intehelt nödvändiga för att klara uppgraget (de kan dö utan att manförlorar den leveln).Soldater kan gå in byggnader och ha eldstrider inomhus.Flygunderstöd och förstärkningar kan bli inkallade av spelaren medspecialenheter. Dag och natt, vädereffekter m m som påverkarhörsel- och siktförhållandena gör nya strategier möjliga

Systemkrav minst:
Win 2000 / XP / XP64 (Funkar även till många nya datorer.)
1,7 GHz Pentuim 4 eller motsvarande
512 MB RAM
4 GB hårddiskutrymme

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish eller Payson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i LUND.

Objektnr 631062110

Visningar 32

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 23 maj 10:12

RUSH FOR BERLIN - kommer historien upprepa sig?/ NYTT PCspel

Pris

45 kr

Slutar om

amanda010101

Lund, Sverige

5.0

Verifierad

88 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?