Beskrivning

* Spelet är ett oanvänt originalspel som ligger i en originalask.

Gansters 2 - Vendetta är uppföljaren till den mycket populära Gangsters -OrganizedCrime. I Gangsters 2 får du uppleva tillvaron som gangstrarnas "Capo de tutti Capi" i en äkta realtidsmiljö i staden "Temperance". Använd dina förmågor och kontakter till att samla din "familj" av spelare, lönnmördare, räkenskapsexperter och andra tvivelaktiga typer.

- 24 timmars gameplay, natt som dag, din strategi måste planeras för de skillnader som det medför.
- Nu lättare att kontrollera och styra dina gangsters än i Gangsters 1.

Recension från nätet där spelet fick högt betyg:

Gangsters, Gangsters, Gangsters. Om du spelat Gangsters 1 så kommer du att märka skillnaderna mellan de två otroligt lätt. I det första spelet i Gangsters-serien var du tvungen att planera i början av dagen vad dina Gangsters skulle göra. När dina karaktärer utfört alla sina uppdrag så återvända han till kontoret där han stannade tills dagen var slut. Inte alltför sällan resulterade detta i att man planerade fel och Gangstrarna förblev sittande hela dagen utan att utföra alls särskilt mycket arbete. I Gangsters 2 är kontrollen helt flyttad till realtidsläge. Storyn i spelet är fullkomligt linjär. Varje uppdrag har en viss tidsgräns, oftast på ett par dagar, innan någon händelse inträffar som till exempel att gangstern som du ska döda lämnar staden. Därför kan du inte spela spelet hur långsamt som helst, utan du måste ta över stadsdelar och viktiga områden snabbt utan pardon. Hur gör man då detta? Med muskler så klart! Den järnhand du styr staden med utgår från dina gangsters. Du har mellan en och åtta gangsters. Men för att slagkraftigheten ska öka ytterligare kan också varje gangster ha upp till fyra stycken gorillor, eller "muscles" som de i spelet kallas. På detta sätt bildas små grupperingar om maximalt fem personer som du kontrollerar. Dina gorillor kan du dock inte kontrollera individuellt, de följer bara sin ledargangster och gör precis som honom eller henne.

Skydda dina territoriala gränser!

Nyckeln till framgång i Gangsters 2 är inte att ha den snyggaste och starkaste gangstern. Snarare är det att kontrollera så mycket av staden som möjligt. I början av varje uppdrag har du endast kontroll över en liten inskränkt del av staden, något som ger dig många valmöjligheter men inte så mycket kapacitet. För att hävda mark gör man precis som jag ovan skrev, man tar över motståndarens affärer. I spelets kartläge visas tydligt vem som kontrollerar vilket område och kontrollen innebär också ett slags radarläge. Så fort en fiendegangster överskrider gränsen till ditt territorium så syns det på din karta. Då är det dags att hoppa in i första bästa Roadster med en gangstertrupp och likvidera den stackaren! Alla strategispel måste ha någon sorts resurshantering som man bitvis måste snåla med. I Gangsters 2 är det kanske inte alltför förvånande pengar man leker med, pengar som behövs till bilar, vapen, gangsters, gorillor, löner och en massa mer. Som tur är har man alltid en lojal revisor som håller koll på exakt hur många dollar du tjänar i timmen och exakt hur många dollar du gör av med. Blir utgifterna större än inkomsterna så är det dags att börja banta!

Sprit ger stålar

Det finns två sätt att få tag på de gröna lappar som gör ditt övertagande av staden möjligt. Det första är genom lagliga affärer. Dessa små butiker ligger utspridda i princip över hela staden, och allt du behöver göra är att köpa eller ta över dem. Varje butik ger dig en ringa summa i timmen, men långt ifrån tillräckligt om du har höga förväntningar på dig ? bepansrade bilar är inte precis billiga! Det alternativa sättet, och det bästa sättet för att få in snabba stålar, är att sätta igång illegala hålor. Dessa huserar i skydd av en legal affär med håvar in långt mycket mer pengar än vad deras lagliga varianter gör. Under den tid då det fanns som mest gangsters i USA så fanns ett förbud mot förtärande av alkohol. Detta var orsaken till att maffiafamiljerna som tillverkade spriten tjänade mer pengar än någonsin tidigare. Folk gick till lönnkrogar, speakeasys, för att få sig en sup, och polisen stod maktlös mot de arméer som dåtidens maffia med sina enorma resurser kunde anställa. I Gangsters 2 kan du självklart starta dina egna speakeasys. Men det är inte riktigt så lätt. För att kunna servera sprit måste du också få den från någonstans. Därför kan det vara passande att starta ett bryggeri och ett destilleri. När du väl har en massa sprit kan du lika gärna grunda ett casino, en spelhåla, en illegal boxningsklubb eller kanske ett illegalt lotteri. Snart rullar pengarna in och du kan gotta dig i fler vapen, fler gorillor och snabbare bilar!

Det var ett tag sedan jag spelade ett spel jag verkligen fastnade vid. Det är svårt att slita sig från Gangsters 2, så svårt att jag missat diverse måltider, fotbollsmatcher och möten på grund av det. När du väl börjat spela och förstått grunderna i spelet så går allt som på en räls. Inga klurigheter, bara ren maffiakänsla rakt igenom.

Systemkrav:
Win 95/98/ME/XP (Fungerar även till många nya datorer.)

OBS! I spellådan har det ursrungligen, förutom Gangsters 2, även funnits spelet Gangsters 1 men auktionen gäller inte det spelet utan bara Gangsters 2.

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish eller Payson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i Lund.

Objektnr 631060927

Visningar 20

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 23 maj 09:57

GANGSTERS 2 - gudfadern av gangster Sims /PCSPEL NY <----

Pris

39 kr

amanda010101

Lund, Sverige

5.0

Verifierad

87 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?