Beskrivning

Ett utbildande äventyr tillsammans med Hugo. Lek och lär med Hugo och djur i havet. Ett lek-lär-spel för barn mellan 6 och 12 år.

En dag hittar Hugo några dagböcker som tillhört hans gamle farfar, kapten Skumskägg. I dagböckerna berättar han om när han seglade på de sju haven med en ovärderlig skatt i lasten. På väg hem attackerades han av sin gamle fiende, kapten Bläckis, och hans fruktade pirater. Skeppet sjönk, och Skumskägg och hans bestättning fick fly i livbåtarna medan skatten sjönk till havets botten!

Nu, många år senare, bestämmer sig Hugo för att hitta skatten med sin u-båt. Kapten Bläckis lyckades rita en karta över var skatten ligger, men han delade den i fyra delar. Han tog en del själv och gav de andra till var och en av hans tre mest lojala pirater. Ditt uppdrag är att hjälpa Hugo att hitta de fyra kartbitarna så att trollfamiljen kan hitta den ovärderliga skatten igen.

Spelet utgår från Hugos u-båt. Du väljer vilka fyra områden du vill segla till för att leta efter de kartbitarna. Du kan välja arktiskt, tempererat, subtropiskt eller tropiskt klimat. Det finns ett interaktivt uppslagsverk för varje område, där du hittar kommentarer och bilder för över 40 djur som finns med i spelet. Ett tips är att titta i uppslagsverket innan du startat ett spel.

SE BILD

Objektsnr 630695668

Visningar 46

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

HUGO OCH DJUREN I HAVET PC CD-ROM

Pris

95 kr

ghost 64

Katrineholm, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

20 769 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?