Beskrivning

Scylla har gett sig iväg till en häxkongress och Don Kroko har fått i uppdrag att bevaka Djungelön.

Allt börjar gå riktigt illa när Don Kroko provar Scyllas trollformler och råkar sätta igång en virvelstorm som utlöser en hel rad med naturkatastrofer. De små kikuanerna som bor på ön blir förstås skräckslagna och vet inte vart de ska ta vägen.

Hugo och hans vänner Fernando, Jean Paul och sköldpaddan professor Shellback kastar sig in i äventyret för att rädda kikuanerna från fullständigt kaos. I Shellbacks luftskepp börjar de kämpa mot naturen och Don Krokos soldater.

Naturkrafterna är ett lek & lär-spel för PC. Det finns sex olika spel som du måste klara för att rädda kikuanerna och Djungelön. Du måste hjälpa Hugo att gräva fram kikuanerna ur snön efter lavinen, medan Don Krokos soldater kommer allt närmare.

Sedan måste du rädda kikuanerna från en våldsam virvelstorm och se till att deras kor inte hamnar under glödande lava efter ett vulkanutbrott.

Jean Paul måste ge sitt yttersta för att förhindra en översvämning. En kraftig jordbävning är nära att förstöra allt som kikuanernas hövding äger och har - Hugo och Jean Paul kommer precis i rätta ögonblicket. När du slutligen har vunnit den hårda kampen mot naturkrafterna är det dags för en sista kraftmätning. Bemanna kanonen i luftskeppet och bombardera Scylla med ruttna tomater - Hämnden är ljuv!

Det finns tre olika svårighetsgrader för barn mellan 6 och 12 år.

SE BILD

Objektnr 351645814

Visningar 2 827

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

HUGO NATURKRAFTERNA PC CD-ROM

Pris

55 kr

ghost 64

Katrineholm, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

20 803 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?