Beskrivning

SWAT 2 - Police Quest / NYTT PC spel / hamnar på hedershyllan

  • Spelet är ett oanvänt originalspel som ligger i en inplastadoriginalask.
Saxat från recension på torget.se där spelet fick betyg 5 av5:

Swat2 (ett spel i Police Quest-serien av Sierra) är, och det gårinte att säga på något annat sätt, ett utmärkt spel. Du kan väljaatt vara antingen terroristledare eller insatschef för SWAT(Special Weapons And Tactics)-styrkor, och båda är nästan likaunderhållande. Fördelen med att vara terrorist är förstås du intedirekt har något samvete, och du kan peppra ner poliser som duskjuter ner burkar på gröna lund, men samtidigt har du en övermaktemot dig - att peppra ner poliser må vara enkelt, att sedan flyfrån dem som fortfarande lever är desto svårare. Är du polis har duofta lite övertag men samtidigt kan du inte skjuta terrorister hursom helst, det finns regler som måste följas och dessutom räknasdet som ditt fel om någon korkad civilist springer in framför enautomatkarbin.

Själva spelet är upplagt som de flesta strategispel, det vill sägamed en vy sedd snett uppifrån. ...gränssnittet är i övrigt enkeltatt lära sig och, precis som det ska, märks inte gränssnittet närman spelar. Spelet handlar självklart inte om att bara gå in ochpeppra. Det krävs planering och helst ska du som polis försökakommunicera med terroristerna och försöka tillfredsställaeventuella krav, och bara gå in om det blir nödvändigt. Somterrorist kan du kräva mat, pengar, media-bevakning eller enflyktbil, oftast används dock förhandlingarna mest som ett sätt attvinna tid medan man försöker hitta på ett sätt att undkommapolisen. Fastnar du kan du som polis få tips och råd av DarylGates, en före detta polischef för Los Angeles-polisen, som harvarit med och gjort spelet.

Spelet består av 15 uppdrag för vardera sida och de två första förvarje sida är träningsuppdrag i vilka du lär dig kontrollera dinateam genom ett lektionsliknande system. Uppdragen är roliga,genomtänkta, spännande och verklighetsbaserade. De är i stort settmycket bra och man märker till exempel i terrorist-uppdragen attterroristernas samvete spelar in i olika saker de gör, vilket göratt allt känns verkligare och därmed förstås mycket bättre.

Dina män (och kvinnor, förstås) pratar med dig och reagerar somriktiga personer skulle göra, AIn för civila är mycket verklig(paniken är inte slumpmässig utan baseras på de händelser sominträffar) och till allt det här spelas en stämningsfylld musik somtillsammans med resten av spelet skapar rysningar.

Som kritisk recensent är Swat 2 en mardröm;golvet fylls av små hårtussar medan man försöker hitta något,minsta lilla grej att klaga på (och tro mig, jag hittar oftastnågot). Men i Swat 2 var det stört omöjlig...

...och man kan lugnt säga att Swat 2 får en plats på hedershyllan här hemma.


Systemkrav:
Win 95/98/ME/XP (Funkar även till många nya datorer.)

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish eller Payson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i LUND.

Objektsnr 628363084

Visningar 38

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 13:29

SWAT 2-Police Quest / PCspel till hedershyllan / NY <----

Såld för

80 kr
Annonsen är avslutad

www.familjen.biz

LUND, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

5 531 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?