Beskrivning

* Spelet är ett oanvänt originalspel som ligger i en inplastadoriginalask av DVD-typ.

Recension på Subdogs där spelet fick högsta betyg 5 av 5:

Världens bästa Lara
Tomb Raider Legend recension

Eidos har inte fallit för frestelsen att rida på dennya berömmelsen och släppa kopplingen till de tidigare spelen.Inspirationen från filmerna är just bara det, inspiration. Precissom hjältinnan själv lyckas Legend balansera mellan gammalt ochnytt utan att tappa fotfästet. Såväl luttrade Lara-fans somnytillkomna gravplundrare kommer att bli mer än nöjda. Legend ärnämligen det bästa som har hänt Tomb Raider sedan det första speletdök upp för ett decenium sedan. Alla äventyrlystna bör genastspringa till spelbutiken.

Lara Croft är en av de mest kända spelfigurerna någonsin. Tillen början fick hon en del negativ press eftersom hon uppfattadessom ett sexobjekt, framför allt av dem som inte hade spelat speletutan bara sett bilder på henne. Med tiden har dock det politisktkorrekta gnället dött ut och sedan Tom Raider blev film medAngelina Jolie i huvudrollen är Laras storhet ett faktum. Det varlänge sedan det kom ett helt nytt och fräscht spel i serien, men nuär Legend här. Fansen kan vara lugna, konceptet har inte förändratsi Legend. Däremot har kontroller och funktioner fått sig en rejäluppdatering, för att inte tala om grafiken.

I vanlig ordning handlar det om att guida Lara genom uppdrag därhon hoppar, klättrar och svingar sig igenom diverse kompliceradesituationer. Uppdragen varvas med filmsekvenser som knyter an tillfilmerna och tidigare händelser. Banorna är varierade, mest är detolika fysiska pussel där det gäller att klättra över ett hindereller desarmera en fälla genom att flytta runt föremål. Iblandkommer en specialbana där man skall åka motorcykel, fly från ettmonster eller balansera över en avgrund. Spelkontrollerna harmoderniserats och känns för det mesta lätthanterliga och smidiga.Lara har dessutom fått en del nya leksaker och står nu iradiokommunikation med sin tama datanörd. Det gör att det intekänns lika ensamt och är ett bra sätt att förklara för spelaren vadsom pågår.

Från början står det klart att det nya spelet sluter cirkelngenom att låta sig inspireras av filmerna, som i sin tur var myckettrogna spelen. Förutom en del nya grunkor och birollsinnehavare såhar Lara har blivit lite mänskligare i Legend. Nu finns det merbakgrundshistoria och personlig information att luta sig mot ochdet ger henne ofrånkomligen ett större djup. Huvudpersonensbetydelse skall inte underskattas. Faktum är att Lara är enovanligt modern hjältinna och myten om att hennes popularitet baraberor på ett väl tilltaget bystmått är inget annat än trams. Laraär en skön blandning av James Bond och Indiana Jones, fast kvinna.Förutom att hon är en vansinnigt flink tös så är hon självständig,tuff, punkigt upprorisk och osannolikt sexig. Män vill ha henne ochkvinnor vill vara henne. Som förebild betraktat är Lara ettsynnerligen attraktivt alternativ till alla Jessica Simpson ochParis Hilton från kändisvärlden.

Game världens mest kända hjältinna gör en triumferande comebacki Tomb Raider: Legend! Videospelens första dam få en nystart med enny utvecklare, ny teknik, nya format och ett nytt utseende i etthelt nytt äventyr! Tomb Raider: Legend kommer att återvända tillseriens rötter, som vann spelarnas hjärtan och sinnen i helavärlden.

Systemkrav:
Win XP/VISTA/7 (Funkar även till många nya datorer.)
CPU 1 GHz
9,9 GB Hårddisk
256 MB RAM

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish ellerPayson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i LUND.

Objektnr 631064926

Visningar 23

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 23 maj 10:51

TOMB RAIDER LEGEND-tillbaka till rötterna/PCspel NY <----

Pris

125 kr

www.familjen.biz

LUND, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

5 534 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?