Beskrivning

I det vanligen så stillsamma Jorvik börjar underliga saker hända. Fyra tjejer finner varandra genom sin kärlek till hästar och sin koppling till ett mysterium.

Lisa, nykomlingen, blir snabbt vän med Linda, Anne och Alex. När hon möter Starshine, en mycket speciell häst som kan ?prata? med henne, bestämmer hon sig för att återuppta sitt gamla hästintresse. Bandet mellan Lisa och Starshine förändrar någonting i Jorvik och mystiska saker börjar ske.

Starshine rövas bort av maskerade män och Lisa måste göra sitt yttersta för att rädda honom. Strax härefter märker Linda att hon har ett särskilt band till hästen Meteor. Hon inser också att hon kan ?se? saker, både sådana som har hänt och som kommer att hända. Linda och Meteor lyckas tillsammans rädda Jorvik från en katastrof och avslöjar att företaget Dark Core smider onda planer.

Anne är den tredje av tjejkompisarna som upptäcker ett nästan magiskt band till sin häst - Concorde. Tillsammans med honom beger hon sig till Pandoria, en helt annan dimension.

Flickorna möter så småningom ekorren Fripp, som förklarar för dem att de är Ödesryttarna ? de enda som kan stå emot de mörka makterna. Någonting ondskefullt ligger begravt utanför Jorviks kust och skoningslösa styrkor gör sitt yttersta för att befria det. Ödesryttarna är de enda som kan förhindra att de lyckas.

SE BILD

Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enl. lag om distansavtal utanför affärslokal när du handlar av oss.
Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom en vecka efter mottagen retur.
Vid köp av nya inplastade produkter så gäller ångerrätten endast vid obruten förpackning.

Objektnr 151563984

Visningar 2 920

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

STARSHINE LEGACY DARK CORES MÖRKA GÅTA PC CD-ROM

Pris

132 kr

ghost 64

Katrineholm, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

20 827 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?