Beskrivning

Väldigt vacker broch som i mitt tycke är hel och felfri , smårepor i guldet men inga grova. Guldramen är generöst tilltagen och verkar hålla fast bra om det vackert snidade skalet. När man håller upp den mot en lampa så blir den genomskinlig . Jag trodde först att skalet var sprucket om man tittar uppe till höger på baksidan , men har tittat mycket och länge och jag tror inte det är nån spricka utan en liten sliplinje. Den syns inte från framsidan . T.o.m fastsättningsnålen är i perfekt skick inte böjd alls.
Har dock inte vågat rengöra den , då jag inte vet vad man vågar använda så bara torkat av den lite med en fuktig trasa . Det är många fina stämplar. A8 som står för 1927, kattfoten , 18 k. NJ som verkar stå för nordiska juveleraraktiebolaget i Stockholm . Och en stämpel till som inte jag kan tyda . Försökt ta bilder som visar allt .
Broschen mäter 4 ,1 cm bred, 5,3 cm lång och ca 1, 3 cm tjock . Vikten är ca 17,35 gram .

Samfraktar givetvis vid vinst av flera auktioner .Titta gärna igenom dom . Lägger ut i mån av tid . Packar noggrannt . Tar inte ansvar för postens slarv . Fraktpris är det som gäller inom Sverige , och justeras om det ska skickas utomlands !
Tack för att du är intresserad av mina auktioner ??

Objektnr 632938349

Visningar 49

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 25 maj 10:32

Stor Äldre snäckskals came,brosch , guld 18 k, kame,Nordiska juveleraraktiebola

Utropspris

|0 Bud

5 499 kr

Slutar om

cw12

Sollefteå, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

606 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?