Beskrivning

Har rensat ut massor av frimärken och har gjort iordning några sådana här startset. Det du ser på bilderna är den auktion du budar på ! Det är många många hundra frimärken ,skulle tro ett par tusen stycken i varje auktion. Mest massvara , vissa märken är det många av . Men det finns ända flera hundra olika frimärken och tandningar. . Dock inga finare stämplar.
Tanken är att nått barn ska få upp intresset att samla på frimärken . 85 procent är ungefär lika i alla , men det finns en hel del där slumpen avgjort kuvertet.

I varje set medföljer ett litet förstoringsglas och en pincett som är nya och oöppnade . Sen 110-130 gram frimärken . Och det är jättemycket!
3 begagnade album 2 vanliga 30,5*22,5 cm och ett mindre ca 8826*18 cm. Alla album har 8 sidor med fickor på båda sidorna så 16 sidor st.
I vissa album finns några noteringar med blyerts . Inte mycket men inte säkert att det går bort helt . Vissa album har mer slitningar än andra , men det är inte dåliga album , dom har jag slängt !
Har googlat och sett att ett startset med ett litet album och ca 100 olika frimärken pincett och förstoringsglas kostar 199kr. , då är det nytt ,men nöjer man sej med begagnat får man mycket för pengarna .
Om barnet sen har tillgång till en telefon, dator eller platta finns det gratis frimärks böcker på nätet. Stampworld.se tex.

I övrigt Jag fixar inte leta efter varianter eller speciella stämplar . Så jag har gjort det enkelt jag tar bilder och Ni får kolla själva . Med andra ord finns det en chans till fynd här!
Jag gör så gott jag kan och jag vill att ni köpare ska bli nöjda . Har ni funderingar fråga , jag svarar oftast snabbt .
Alla annonser säljes i befintligt skick enligt bilder.
Gummering och eller fastsättare finns på endel märken . De flesta auktioner innehåller både stämplat och ostämplat .
Jag står inte för postens slarv.

Samfrakt 7 dagar . Jag packar noga ,Beroende på hur jag måste packa för att skydda frimärkena brukar det gå 4-8 auktioner på ett frimärke.

Isättningsbladen följer inte med , bara märkena!

Titta gärna igenom mina andra annonser, har för avsikt att sälja av en stor del av min frimärkssamling här .och en massa annat som blivit över!

Tack för att du är intresserad av mina annonser ??

Objektnr 633459288

Visningar 31

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 29 maj 19:06

Frimärken, Sverige, startset ,samla frimärken blande år från ca 1920-90 talet.

Utropspris

|0 Bud

125 kr

Slutar om

cw12

Sollefteå, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

607 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?