Beskrivning

Legoasken är oöppnad / förseglad (Nytt)! This LEGO box is New & Sealed!

LEGO® Creator Expert (Exclusive) 10270 "Bookshop" eller "Bokhandel" - numera sällsynt och exklusiv byggsats lanserad 2020, oöppnad / förseglad! Den här Legoasken har lite hyllslitage men inget som påverkar innehållet/byggsatsen. Återskapa charmen i en liten bokhandel som du skulle kunna upptäcka i en europeisk by eller stad med denna LEGO® Creator Expert samlarleksak. Denna bokhandel med 3 våningar och angränsande modulhus är full med roliga byggtekniker och överraskande detaljer, som ett skyltfönster, en läshörna och öppningsbar design. Samlare kommer att älska att visa upp detta 2 504 delar stora LEGO set bredvid sina andra modulbyggnader. En ständigt växande samling med modulbyggnader LEGO Creator Expert modulbyggnadsserien är en förstklassig samling av avancerade, sammanlänkade byggnader med autentiska designer från hela världen. LEGO set som får passioner att komma till liv LEGO Creator Expert byggseten är för vuxna och tonåringar med passion för att bygga. Från autentiska byggnader och klassiska bilar till andra samlarföremål – de avancerade Creator Expert LEGO seten erbjuder en värld full av nostalgi, eskapism, känslouttryck, nöje och överraskningar. Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat.

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas i normala fall direkt med första postgången! Se "Notiser" för eventuella avvikelse! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat! Kontakta oss gärna ifall förpackningens (Legoasken) skick är särskilt viktig för dig!

Letar du efter LEGO® Creator Expert (Exclusive) Modular Buildings? Då har du hamnat rätt! I vår butik hittar du ett riktigt brett sortiment av dessa fantastiska modellbyggnader! Vi lagerför och erbjuder samtliga modeller som lanserades 2014 och därefter! Är du intresserad av att köpa fler byggsatser samtidigt så skapar vi gärna ett rabatterat paketerbjudande till dig! Saknar du något? Hör av dig så kan vi se ifall vi kan ta hem på beställning!

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och populära LEGO® produkter av samlarkaraktär dvs. vi säljer uteslutande produkter som är slutproducerade och slutsålda hos LEGO. Hos oss hittar du såväl begagnade som oöppnade rariteter! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

Kompletterande produktuppgifter - Ett avancerat LEGO® Creator Expert modulbyggset med bokhandel och angränsande gatuhus med massor av överraskande detaljer och oväntade funktioner som tonåringar och vuxna kommer att älska att bygga och visa upp. Detta stora LEGO® set med 3 våningar innehåller många detaljer, som ett skyltfönster, bokhyllor, läshörna och bostadsytor i gatuhuset. De 5 minifigurerna hjälper verkligen till att ge liv åt denna samlarleksak. Detta set är del av serien med modulbyggset – en ständigt växande samling av sammanlänkade modellbyggnader som kan kombineras för att skapa fantastiska gatuscener som byggare och samlare älskar att äga och visa upp. Detta LEGO® byggset innehåller 2 504 delar och är perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller överraskningspresent till vuxna och tonåringar. Den byggbara modellen är 29 cm hög, 25 cm bred och 25 cm djup, vilket gör den imponerande nog att visa upp separat eller som del av en större gatuscen med byggnader från serien med modulbyggset.

Objektnr 617745463

Visningar 1 340

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGO 10270 Creator "Bookshop" - från 2020, oöppnad / förseglad!

Pris

3 498 kr
Annonsen är avslutad

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

969 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?