Beskrivning

Oöppnad / förseglad samlarask (New & Sealed Collector's Item)!

LEGO® Creator 31083 "Kryssningsäventyr" - numera sällsynt 3-i-1 byggsats av samlarkaraktär lanserad 2019, oöppnad / förseglad! Bygg din egen lyxyacht och kryssa året runt! Du bestämmer helt själv vart du skall och vem du vill ha med som sällskap! Trött på vara sjösjuk hela tiden? Bygg om den till en helikopter istället! Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat.

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas i normala fall direkt med första postgången! Se "Notiser" för eventuella avvikelse!

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och populära LEGO® produkter av samlarkaraktär dvs. vi säljer uteslutande produkter som är slutproducerade och slutsålda hos LEGO. Hos oss hittar du såväl begagnade som oöppnade rariteter! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!


Kompletterande produktuppgifter: Ge dig av mot soliga stränder med LEGO® Creator 3in1 setet 31083 Kryssningsäventyr, med en lyxyacht med cool färgskala i blått och vitt och massor av realistiska detaljer, inklusive radar och tillgänglig hytt med toalett. Yachten har också 4 livbojar på skrovet och en vattenskoter, surfbräda, fiskespö, palm och ett sandslott. Bygg om setet för helt nya äventyr med ett mysigt strandhus med brygga och segelbåt, eller en helikopter med landningsplatta och kontrolltorn. Innehåller 3 minifigurer somalla är redo för skoj och äventyr. Innehåller 3 minifigurer: en man, en kvinna och ett barn, som alla är redo för skoj och äventyr. Innehåller en lyxyacht med detaljerad hytt och toalett, radar och 4 livbojar monterade på skrovet, plus fiskespö, palm, sandslott och en vattenskoter. Segla med lyxyachten till en solig vik, hoppa upp på vattenskotern och ge dig av mot stranden. Bygg ett sandslott, testa att surfa eller njut av en picknick i skuggan av en palm. Fortsätt äventyret med denna LEGO® Creator 3in1 modell. Bygg om till ett mysigt strandhus med brygga och segelbåt, eller en grym helikopter med landningsplatta och kontrolltorn. Lyxyachten är 16 cm hög, 27 cm lång och 10 cm bred. Strandhuset är 9 cm högt, 13 cm brett och 19 cm djupt. Helikopterns flygkropp är 16 cm lång.

Objektnr 507661517

Visningar 3 396

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGO 31083 Creator "Kryssningsäventyr" - raritet från 2019, oöppnad!

Pris

1 298 kr

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

969 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?