Beskrivning

SET FRÅN NANOGEN (THICKENING-SERIEN) MED DJUPRENGÖRANDE BEHANDLING, SCHAMPO OCH CONDITIONER. Alla produkter är oöppnade (plomberade) och nypris för alla är ca 708kr.

•NANOGEN 7-IN-1 SHAMPOO THICKENING HAIR TREATMENT (240ml, ord pris 250kr) Denna mångsidiga hårvårdsbehandling rengör, återfuktar, stärker, skyddar, balanserar, exfolierar och gör både hår och hårbotten friskare. Resultatet är ett tjockt och glansigt hårsvall från rot till topp. Effektiva ämnen tar bort orenheter, olja och smuts, rengör både hårbotten och håret. Salicylsyra ger en mild kemisk exfoliering för att motverka kliande hårbotten och flagning som orsakats av sebum och produktrester. Håret känns omedelbart återupplivat med en silkeslen och slät textur, ökad glans och förbättrad generell hälsa. Glycerin och pantenol, och dränker håret i nödvändig fukt utan att tynga ner det. Samtidigt verkar märkets patenterade Hair Growth Factor för att föryngra hårets fjällskikt vilket främjar hälsosam hårväxt och ser till att hårets fibrer hålls fast bättre. Stärker hårets elasticitet med hjälp av Keratin och släpper ut antioxidanter från grönt teextrakt vilka skyddar mot yttre faktorer som orsakar skador. Prebiotiskt Betaglukan ger näring på djupet och återställa balansen i hårbotten.

Använd gärna innan Thickening Shampoo eller bara som djuprengörande Schampo före Thickening Conditioner.

Fritt från parabener och SLS/SLES.
Cruelty free

•NANOGEN THICKENING HAIR EXPERIENCE SHAMPOO (240ml, ord pris ca 229kr). Speciellt utformat för att ge en fylligare look och känsla. Detta schampo är berikat med hyaluronsyra som gör håret tjockare från första tvätten. Dessutom har det en fräsch doft som gör att håret doftar lika underbart som det ser ut. Konsistensen är fyllig och silkeslen. Ger ditt hår en djup, närande rengöring samtidigt som det gör håret tjockare och superglänsande.

Använd gärna Thickening Hair Treatment 7-in-1 Shampoo före detta och avsluta med Thickening Treatment Conditioner

•NANOGEN TREATMENT CONDITIONER FOR WOMEN (240ml, ord pris ca 229kr). Gör håret tjockare från första användningen. Keratinproteinerna och de åldertrotsande hyaluronsyran i denna innovativa formula tillför näring djupt in i håret samtidigt som de tillför volym. Återställer glans och vitalitet till tunt eller fint hår som är i behov av kärlek och omtanke. En ljuvligt uppfriskande och somrig doft. Tvätta med Thickening Treatment Shampoo och/eller 7-IN-1 Treatmemt Shampoo först.

Kolla även våra andra auktioner! Kommer fler snart då vi ska renovera badum och flytta så säljer många saker billigt.

Vi skickar varan så snart som möjligt efter betalning. För oss är det viktigt att ev dialog har en vänlig ton. Fråga om Du undrar något! Det går bra att avvakta med betalning. Har ingen regel om att betalning måste ske inom tre dagar el liknande.

Hoppas Du hittar något på vår sida. Varmt välkommen att lägga bud!

Objektnr 632784390

Visningar 64

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 14:59

NANOGEN: 7-IN-1 THICKENING TREATMENT+THICKENING SHAMPOO+THICKENIG CONDITIONER.

Såld för

|0 Bud

150 kr

Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

uffe300

Uppsala, Sverige

4.9

uffe300

Verifierad

Toppsäljare

513 omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?