Beskrivning

Välkommen till denna spännande auktion för en äkta klassisk kamera: en begagnad Duplex Super 120! Denna kamera har en unik charm och en historia som sträcker sig långt tillbaka i tiden. Om du är en sann fotoentusiast eller samlare kommer den här kameran att vara en fantastisk tillägg till din samling.

Specifikationer:

  • Modell: Duplex Super 120
  • Tillstånd: Begagnad, i gott skick
  • Tillbehör: Levereras med vad jag tror är original lådan och användarmanualer för att bevara dess autenticitet och historiska värde.
Den här kameran är en äkta pärla och har följt med genom tidens gång. Trots att den är begagnad, är den fortfarande i utmärkt skick och säkerligen fungerande. Den har varit väl omhändertagen och visar endast lätta tecken på normalt slitage, vilket ger den en autentisk patina och charm.

Denna kamera är perfekt för samlare som letar efter en unik och historiskt betydelsefull kamera, eller kanske för en fotograf som vill utforska konsten att fotografera med analoga kameror. eller att ställas ut som en prydnad i ditt hem eller på din arbetsplats.

Ge dig själv chansen att äga denna fantastiska bit av fotografiens historia. Bjud nu och låt denna Duplex Super 120 kamera bli din nästa älskade skatt!

Förpackningen kommer att vara ordentligt skyddad för att säkerställa att kameran når dig säkert.

Anmärkningsvärt- Är ej testad så vet inte om den startar eller fungerar korrekt, men med tanke på det fina skicket och att den varit väl bevarad, så skulle jag sannerligen kunna tänka mig att det är brukbar.
Men ha detta i åtanke när nu budar.

Köparen står för fraktkostnad.

Försöker förklara mitt bästa på beskrivning.

Skulle det mot förmodan vara något jag missat eller ni känner er missnöjd, så har jag inga problem att göra återköp!

Det ni ser på bild är det som medföljer!

varan skickas inom 5 dagar efter köp!

Lycka till.

Objektnr 632092411

Visningar 121

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 2 jun 20:38

"Unik chans: Duplex Super 120 Kamera i Mästerligt Skick Låda,Original manualer!

Pris

2 500 kr

Fyndpunkten

Göteborg, Sverige

4.8

Fyndpunkten

Verifierad

19 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?