Beskrivning

ny,oanvänd.

Massolit förlag, 2011.437 sidor. format: 21,5 cm x 15,5 cm. språk:svenska.

Vid frågor tveka inte skicka ettmejl genom att trycka på " ? Ställ en fråga till säljaren " påannonssidan.

På den lilla sterila planeten K55, isolerade av en okänd pestoch avskurna från omvärlden, kämpar en grupp människor för sinöverlevnad, instängda i en nedlagd gruvbas. Denna värld leds avStyrelsen, som med järnhand kontrollerar invånarnas vardag, liv ochtankar, samtidigt som de febrilt försöker att bryta valvetsisolering. Paranoia, rykten, missnöje och oro kokar under ytan hosinvånarna. Anarki och våldsamheter börjar bli en naturlig del avvardagen. En fullständig kollaps står för dörren. Styrelsens svarär Grupp Bravo, som oförklarligt utvecklat en immunitet mot denpest som härjar på K55's yta. En storstilad kampanj sätts igångrunt denna samling av udda och missanpassade individer som valts utför uppdraget - att bryta isoleringen och skapa en möjlighet föralla att kunna leva uppe på ytan.

Eddi Lorenz utses till gruppens ledare, men snart sker våldsammaoch oförklarliga händelser i Grupp Bravos spår. Någon saboterar fördem och den värld Eddi känner börjar spricka. Bit för bit avtecknarsig ett nät av lögner. För att kunna hitta svaret på vad som skerunder ytan i valvet måste Eddi gå sin egen väg. Samtidigt kämparhan med sina och gruppens inre demoner. De sanningar som trängerupp hotar att omkullkasta allt han värderat och litat till. K55- Lögnernas valv är en spännande thriller som utspelar sig i eninte alltför avlägsen framtid.

Om författaren: Erika Oscarius är född 1977 och uppväxt i Orminge,Stockholm. Hon har under många år arbetat runt om i Sverige menäven utomlands som homeopat. Hon har under hela sitt vuxna livbrunnit för att minska distansen mellan människa och natur,tillbaka till en naturligare tillvaro. Skrivandet av K55 -Lögnernas valv, har för Erika varit en resa i sig, bort från mentaltrötthet och djup nedstämdhet, in i en värld där fantasin får råda.Erika befinner sig sedan 2009 utomlands för att finna inspirationsamt ge tid och utrymme för sitt skrivande.

Det blir skrymmandepost för bokens paketetshöjd blir mer än 3 cm. I fraktpriset ingår förpackning, hanteringoch mm.

International buyers areaccepted.

Kolla gärna på minaandra annonser. Jag sampackar böckerna köptes under samma dag. omdu tänker köpa flera då tveka inte meddela mig så jag kan väntatills ditt senaste köp. Men du måste meddela mig detta efter dittförsta köp, dvs innan jag packar dagens sålda böcker. Jag kan väntatills din lön/pension om dumeddelar!

Jag reserverar mig föreventuella fel i annonsen!

Objektnr 619957410

Visningar 94

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

k55 lögnernas valv av Erika Oscarius, inbunden

Pris

35 kr

rare

Nödinge, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

3 385 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?