Beskrivning

ny,oanvänd.

Slut påförlaget!Massolit förlag, 2011. kartonage, inbunden, hårda pärmar,skyddsomslag. 328 sidor. format:22 cm x 14.5 cm. språk: svenska.

Vid frågor tvekainte skicka ett mejl genom att trycka på " ? Ställ en fråga tillsäljaren " på annonssidan.

Israel Armstrong är en känslig själ. Enbokälskande vegetarian i manchesterkostym som flyttar till Irlandför ett efterlängtat jobb som bibliotekarie. Men när han efter tolvtimmars resa kommer fram upptäcker han att biblioteket har stängt,för gott, och att hans nyblivna chef har glömt berätta att hanstjänst numera består i att köra en bedagad biblioteksbuss.

Strandad långt ute på den irländska landsbygden har Israel två val:Att med svansen mellan benen återvända till sitt halvdana liv iLondon och sitt halvdana jobb på en lågprisbokhandel i ettköpcentrum, eller att stanna kvar och sätta sig bakom ratten på enbokbuss som sett bättre dagar, och som inte bara saknar hyllor utanockså böcker. För det visar sig vara nästa hake. Biblioteketssamtliga femtontusen böcker har försvunnit. Men vem stjäl så mångaböcker? Och hur?

Den högst motvillige hjälten finner sig snart indragen i såväljakten på böckerna som i lokalbefolkningens romantiska intriger.Ingendera leder dit Israel väntat sig.

Fallet med de försvunna böckerna är första delen i en trilogi omden ofrivillige detektiven Israel Armstrong.

OM FÖRFATTAREN
Ian Sansom, född 1966, debuterade 2002 med The Truth About Babies.Med serien om Israel Armstrong översätts hans böcker nu för förstagången till svenska.
Sansom bor i Nordirland, skriver regelbundet för Guardian och TheLondon Review of Books, och undervisar på Seamus Heaney Centre forPoetry på Queens University i Belfast.

"Avslappnad, intelligent och mycket rolig."
Guardian

"Fallet med de försvunna böckerna är ett mysterium, ettouttröttligt stycke fars, en meditation och en skröna. Och den ärhysteriskt rolig."
The Independent

Det blir skrymmandepost för bokens paketetshöjd blir mer än 3 cm. I fraktpriset ingår förpackning, hanteringoch mm.

International buyers areaccepted.

Kolla gärna på minaandra annonser. Jag sampackar böckerna köptes under samma dag. omdu tänker köpa flera då tveka inte meddela mig så jag kan väntatills ditt senaste köp. Men du måste meddela mig detta efter dittförsta köp, dvs innan jag packar dagens sålda böcker. Jag kan väntatills din lön/pension om dumeddelar!

Jag reserverar mig föreventuella fel i annonsen!

Objektnr 619956607

Visningar 104

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Fallet med de försvunna böckerna av Ian Sansom, inbunden

Pris

25 kr

rare

Nödinge, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

3 384 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?