Beskrivning

Jag säjer, (i olika auktioner och under olika ämnesområden), ett antal böcker om TRÄDGÅRD/BLOMMOR/ODLING/LANTBRUK/"BONDEHISTORIA"/ARKITEKTUR/KULTURLANDSKAP i fakta- och fotoböcker, (bl a dessa, bild 8 - 10).
Jag SAMFRAKTAR.

Här, (i denna auktion) - "Bonniers stora bok om DIN TRÄDGÅRD" av Karin Berglund, (huvudredaktör). Sedan länge SLUTSÅLD. Oläst/NYSKICK, skyddsomslaget med spår av hantering. Inbunden med märkband och skyddsomslag. 494 sidor.
Jag säljer i mina andra auktioner ytterligare två böcker av Karin Berglund, (bild 10).



Din trädgård är önskeboken för alla trädgårdsälskare. Karin Berglund, uppskattad för sina kunniga, lustfyllda reportage om allt som rör odling och trädgård, är huvudredaktör och huvudförfattare och har också tagit en stor del av alla de vackra bilderna i boken. Här finns allt man behöver veta för att lyckas med blommorna, grönsakerna, frukten och kryddörterna. Man kan läsa om beskärning, ympning, hur man lockar igelkottar till sin trädgård, vad man gör med ogräset och bladlössen och hur man får julrosen att slå ut i januari. Med inriktningen på ekologisk odling går boken också i bräschen för ett naturligt förhållningssätt till odlande.


.

Titta gärna på mina andra auktioner med konst, design och angränsande ämnesområden.

Betalning via TRADERABETALNING. Jag packar väl, ansvaret hos fraktbolaget när jag lämnat. Hos Schenker kan du följa försändelsen via internet.

SAMFRAKT vid köp av flera objekt. Förmånligt med Schenker vid köp av flera böcker.

FOREGIN BUYERS - Other shipping costs

Objektnr 633229447

Visningar 18

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 21:28

Karin Berglund, (red): Bonniers stora bok om DIN TRÄDGÅRD. Oläst. SLUTSÅLD

Utropspris

|0 Bud

49 kr

Slutar om

zmxn

Ydre, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 981 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?