Beskrivning

Enkel anslutning och programmering med appkontroll: enkla steg för att ställa in din måltidsplan kan spara mycket tid. Efter att ha anslutit din matare till 2,4 GHz WiFi-nätverket kan du planera upp till 15 måltider per dag med 1-20 portioner (7-9 gram per portion). Appen kan styras av flera familjemedlemmars smartphones, så att alla känner sig trygga

TIDSANVISNINGAR: När maten släpps finns det ett protokoll på appen, så att du enkelt kan veta att ditt husdjur får mat i tid. Dessutom kan den inbyggda infraröda sensorn enkelt berätta när maten inte räcker till. Du kommer då att få ett meddelande på din telefon för att påminna dig om att fylla på maten till ditt husdjur i tid.

SKRÄDDARSYDDA Röst meddelanden
– Om du hela tiden låter ditt husdjur höra din röst när det är dags att äta kan det skapa ett starkt band mellan dig och ditt husdjur. Dessutom kan samtalet upprepas upp till 10 gånger vid varje måltid. Kom och försök spela in ett måltidssamtal för din lurviga vän som kan upprepas upp till 10 gånger!

Stor lagringskapacitet: med en kapacitet på 6 liter kan du resa utan bekymmer på helger eller korta affärsresor. Den genomskinliga förvaringsbehållaren med torkmedelspåse låter dig också övervaka den återstående mängden och hålla maten fräsch.

TVÅ STRÖMFÖRSÖRJNING - Mataren kan drivas av en 5V DC-adapter med USB-kabel eller via 3 alkaliska batterier med D-celler som backup. Tack vare den flexibla strömförsörjningen kan du förhindra att din lurviga vän svälter i strömavbrott.

Objektnr 632144771

Visningar 22

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 3 jun 14:48

Smart Katt/Hund Matare, 6L behållare, WIFI, App, Batteri/Nätsladd ordpris 1499kr

Pris

599 kr

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?