Beskrivning

En grå-tavlad Oyster Perpetual med referens 15000, är en underbar och stilren klocka. Men den är även väldigt sällsynt. Om man förstår hur Rolex säljer sina varor, och varit aktiv ett tag så är denna syn i faktum ovanlig. För och främst är den grå i tavlan, medans folk föredrar en starkare konstrast, silver, blå, grön, osv. Sedan är det en Oyster Perpetual med datum. Även det silvriga armbandet är ett jubilee, istället för vanliga Oyster bandet. För att notera kommer den även med en rund och len ram, vilket är mer populärt hos nyare Oyster Perpetual modeller.

I helhet är detta en närmare fläckfri klocka. Med ren tavla och band, med totala 18 länkar samt lite stretch. Den har varit omhändertagen försiktigt och visar små taken på brister, dvs repor.

Serie numret visar bokstaven R, vilket indikerar att den har producerats mellan 1987 och 1988.

Närmare på urverket sitter det en 3035 kaliber med Quick Set datum funktion, vilket innebär att du kan skruva och byta datumet enkelt på kronan (istället för att passera nya dagar en efter en). Varan drivs automatiskt, du behöver endast skruva på kronan för att den ska skaffa sig mer kraft. Klockan går bra i tid, och visar inte någon brist i det. Inget behov för service.

Objektsnr 630746784

Visningar 782

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 20 maj 15:34

Rolex Oyster Perpetual 34mm 15000

Pris

40 000 kr

OscarssonsUr

Bälinge, Sverige

OscarssonsUr

Verifierad

1 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?