Beskrivning

Produktbeskrivning:

6600 lb luftdomkraft med 5,3"-15,75" lyftområde och kompakt storlek och snabblyft.

Dessa pneumatiska domkrafter är designade för att vara starka och hållbara, de är kompakta, kraftfulla och mycket snabba att använda.

Påsdomkraften kan lyftas på 5 sekunder. Uppblåsta med tryckluft är de lätta att hantera.

Lägga märke till:

Detta krockkuddeuttag rekommenderas att användas med en 8-10 atm luftkompressor.

- arbetsbesparande domkraft

-tung konstruktion

- Säker att använda

- platsbesparande design

Huvuddrag:

-6600lbs lastkapacitet,
Detta trippelkrockkuddeuttag kan stödja upp till 6600 lbs/3 ton. Och lyft enkelt din lilla bil, familjebil, minivan, SUV och SUV eller andra tunga föremål.

-5,3"-15,75" lyftområde,
Lyfter från 5,3"/135mm till 15,75"/400mm (max) på bara 5 sekunder. Lyfthöjden är lämplig för de flesta fordon. Arbetstemperatur: -60~50 grader Celsius.

- solid konstruktion,
Det förtjockade gummit och stålplåten samverkar för att göra lyftet mer stabilt. Och denna kombination minskar även stötar och resulterar i exakta lyft.

-lätt att använda,
Det finns tre ventiler på den trippelkrockkuddedomkraften: insugningsventil, avgasventil och säkerhetsventil, som kan hjälpa dig att använda domkraften säkert och snabbt.

- lätt att förvara,
Hela designen är kompakt och lätt att förvara. Du kan lägga den i bagageutrymmet och använda den i alla nödsituationer. Det finns 2 handtag på båda sidor, så att du enkelt kan flytta den när du behöver den.

-Brett utbud av applikationer,
Den här pneumatiska domkraften är idealisk för tunga lyft i bilverkstäder, reparationsverkstäder, hemlager och fungerar på familjebilar, minibussar, stadsjeepar, stadsjeepar och mer.

Produktspecifikationer:

Kapacitet: 3,0 ton / 6600 lbs
Min höjd: 135 mm/5,3 tum
maximal. Höjd: 400 mm/15,75 tum
Luftintag: G1/4
Boosttid: 5 sekunder
Arbetstemperatur: -60~50 grader Celsius
Material: stålgummi
Produktstorlek: 50,8×25,4×13,5 cm
Bruttovikt: 43 lbs/19,5 kg

Paket innehåll:

1 x 3 ton/6600 lb trippelpåse luftuttag

Funktioner och detaljer:

- Arbetsbesparande domkraft: Pneumatisk domkraftskapacitet: 6600 lbs/3T. Minsta höjd: 5,3 tum/135 mm. Maximal höjd: 15,75"/400mm. Lyfter upp på bara 5 sekunder. Arbetstemperatur: -60~50 grader Celsius. Luftintag: G1/4. Denna trippelficka domkraft är det enklaste och snabbaste sättet att lyfta din bil.

-Tung struktur: Denna luftjack är gjord av höghållfast stål, vilket gör hela kroppen stark och hållbar. Pulverlackerad stålram och gummi matchade för att minska stöten. Den mycket förseglade krockkudden kommer inte att läcka eller repas. Den större tryckytan lämpar sig för platser som är mjuka och hopfällbara.

- Säker användning: Håll först den röda ventilen stängd, öppna den gröna ventilen och mata in tryckluft; när den är uppblåst till en viss höjd, stäng den gröna ventilen. Efter användning, öppna den röda ventilen för att släppa ut luften. Säkerhetsventilen i mitten säkerställer att den insprutade gasen inte är överdriven, vilket säkerställer säkerheten vid användningsprocessen.

- Utrymmesbesparande design: Handtaget är utformat för att passa formen på din hand så att du har full kontroll över domkraften när den används. Och hela strukturen är kompakt och lätt att förvara. Så du kan ta det utomhus bekvämt.

-BRED ANVÄNDNING: Den snabba jackbillyften är perfekt för situationer där du behöver lyfta ett enda hjul på lös terräng, sandigt vatten eller leriga vägar, lämplig för familjebilar, minivans, stadsjeepar och terrängfordon.

Objektnr 631661353

Visningar 91

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 29 maj 19:54

3 tons pneumatisk domkraft, 135-400mm lyftområde, lätt och säkert att använda

Pris

2 335 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?