Beskrivning

Google Wifi mesh system - modell AC-1304 (3-pack)

Google WiFi AC-1304 Mesh system med tre (3) åtkomstpunkter
Mesh nätverk, generation 1
Mycket enkel installation och hantering med Google Home Appen

Alla delar är begagnade men fullt fungerande och i mycket gott skick.

Varumärke: Google
Typ: Router
Färg: Vit
Modell: Google Wifi
Funktion: Router och wifi mesh

Specialfunktion: WPS
Frekvensbandsklass: Dual-Band
Trådlösa protokoll: 802.11 n, 802.11 ac, 802.11 b/g, 802.11 a
Frekvensband 2.4 GHz
Frekvens: 5 GHz

Dataöverföringshastighet 1200 Mbps

Anslutningsteknik: Wi Fi
Antenntyp: intern, Rundstrålande

Krypteringsalgoritm: WPA2-PSK

Mått & vikt
Höjd: 6.87 cm
Bredd: 10.61 cm
Djup: 10.61 cm

Vikt: c:a 340 gram per enhet

Komponenter som ingår Router, Ethernet-sladd, nätadapter

Google WIFI tar dina enheter vidare.?Google wifi är annorlunda. Den ersätter din enkla router med flera wifi punkter, Vilket ger dig en helt ny trådlös upplevelse.

Full täckning i varje vrå?Eftersom Google WiFi kopplas smidigt till varandra så kan du köpa till så många enheter du än kan behöva. T ex om du behöver utöka signalen i garaget, uteplatsen, vinden eller vad det än kan vara. Detta utan att påverka hastigheten!

Supersnabbt WiFi i alla rum?Varje Google WiFi enhet fungerar som en router med högpresterande signal för optimal anslutning till dina enheter. Google wifi använder ”mesh” teknologi för att skapa ett enda nätverk, detta gör att du kan gå från rum till rum utan att tappa anslutningen.

Njut av Wi-Fi i hela ditt hem, på alla dina enheter. Google Wifi är en Wi-Fi-lösning som fungerar med dig och ditt liv så att du kan strömma, hämta och dela utan att missa något.

Google Wifi Model AC-1304, en pålitlig trådlös router som är perfekt för att skapa ett sömlöst mesh-nätverk i ditt hem eller på kontoret. Denna router är designad för enkel installation och hantering, med funktioner som föräldrakontroll och nätverksprioritering. Google Wifi Model AC-1304 har en elegant vit design och är den första generationen i sitt slag. Den är kompatibel med olika enheter och är perfekt för dig som letar efter en högpresterande router som ger oavbruten anslutning.

Denna router är från varumärket Google och är speciellt designad för hemnätverk och anslutning. Dess modell, Google Wifi, är en topppresterande router som erbjuder snabb och stabil internetanslutning. Routerns färg är vit, vilket gör den perfekt för alla hem- eller kontorsinställningar. Dess aspekter inkluderar varumärket Google, typ router och modell Google Wifi, som alla är viktiga funktioner som gör att den sticker ut från andra routrar på marknaden. Köp denna kraftfulla router idag och njut av sömlös anslutning för alla dina enheter.

Objektnr 631004939

Visningar 355

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 21:01

Google Wifi Mesh system modell AC-1304 - (3-pack) 3 st. åtkomstpunkter

Slutpris

|

776 kr

Auktionen är avslutad

yella79 vann auktionen

Patroyle

Ystad, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

463 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?