Beskrivning

Säljer ett 3-pack Deco M4 Mesh system som inköptes av mig för ca 4 år sedan. I mycket fint skick och i orginallåda. Funkar felfritt och har varit mycket nöjd med systemet men har nu uppgraderat till ett 3-pack X20 och säljer därför dessa.

Vid val av frakt så packas såklart allt väldigt väl i en stadig kartong och med stötdämpande material. Det går bra att hämta på plats också.

För mer information om mesh-systemet har jag bifogat information från tillverkarens/kjell & companys hemsida (där jag köpte systemet):

Deco M4 med dual-band-teknik får du både höga hastigheter och god räckvidd (upp till 867 Mb/s på 5 GHz-bandet och 300 Mb/s på 2,4 GHz-bandet). Lätt att installera med hjälp av Bluetooth och Deco-appen (iOS och Android).

Wireless AC-repeatrar som tillsammans kan täcka större lägenheter och villor med ett enda wifi-nätverk. En nod ansluts direkt till fiberanslutning eller till ett befintligt modem eller router. Övriga noder placeras ut runt omkring i huset och sprider vidare signalen trådlöst (de kan anslutas trådbundet för att även höja kapaciteten i det trådlösa nätverket). Tre mesh-noder ger tillsammans täckning i stora villor på upp till 370 m².

Med Mu-mimo och dual-band-teknik får du både höga hastigheter och god räckvidd (upp till 867 Mb/s på 5 GHz-bandet och 300 Mb/s på 2,4 GHz-bandet). Accesspunkterna har även två interna antenner och två 1 Gb/s portar för trådbunden utrustning. Systemet är utbyggbart med andra Deco-modeller och kan kompletteras med upp till sju enheter.

Systemet är lätt att konfigurera tack vare svenskspråkig app (Android och iOS). Appen kan även användas för föräldrakontroll, enhetsprioritering och gäståtkomst. Kompatibel med IFTTT och Amazon Alexa. Stöd för säkra anslutningar med WPA2-kryptering. Levereras med nätadaptrar och en nätverkskabel. Mått Ø90x190 mm.

Lycka till med budgivningen!

Objektnr 633718513

Visningar 283

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 15:07

TP-link Deco M4 Mesh-system AC1200 3-pack

Slutpris

|

690 kr

Auktionen är avslutad

manz79 vann auktionen

WhirlingCow

Listerby, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

140 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?