Beskrivning

MACRO fotografering var en passion när jag var grabb. Då var det en Pentax, en bälg och ett vanligt 50mm objektiv som gällde. Ett riktigt MACRO objektiv var bara en dröm då. Detta Canon objektiv är i mycket fint skick. Kommer med en adapter som gör att man kan komma ner till ett 1/1 förhållande. Skärpedjupet blir då mycket litet så att lyckas få till en sådan bild kräver mycket träning. Objektivet kan naturligtvis användas utan adapter och då får man ett mycket skarpt 50mm's objektiv. Objektivet och adaptern kommer i ett äkta Canon koger som dock förmodligen hör till en annan Canon optik men ger ett mycket bra skydd åt objektivet. Båda original locken till objektivet följer också med.

Naturligtvis kan man också använda bara objektivet som en normaloptik på 50mm. Makroobjektiv brukar vara väldigt skarpa. Har dock ingen personlig erfarenhet av Canon i detta avseende men tror verkligen att det är ett skarpt objektiv. Det har också den nya FDn fattningen så det visar att det är ett av de nya analoga objektiven som Canon har.

DÅ MIN HÄLSA GÖR ATT JAG NÄSTAN ÄR HELT BUNDEN TILL HEMMET SÅ LÄGGER JAG UT DELAR AV MIN KAMERASAMLING MED TILLBEHÖR OCH EN DEL ANNAT. DET KOMMER NYA SAKER LITET OM SÄNDER. TITTA GÄRNA PÅ MINA ANDRA ERBJUDANDEN!!

Objektnr 631440892

Visningar 118

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 27 maj 20:21

Canon 50mm/3.5 MACRO Objektiv + Adapter till 100mm.

Pris

880 kr

dslmeo

Gävle, Sverige

5.0

Verifierad

81 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?