BrocanteSecondHand

BrocanteSecondHand

|Samfrakt 1 dag

Om

Företag

Stockholm | Reg. March 2021

Välkommen till Brocante, din destination för begagnade fynd av hög kvalitet!

Brocante är en charmig antik second hand möbel- och klädbutikskedja belägen i hjärtat av Stockholm. När du kliver in kommer du att transporteras tillbaka i tiden till en svunnen tid, omgiven av vintageskatter och unika fynd. Butiken är fylld till bredden med en eklektisk blandning av föremål, allt från klassiska svenska möbler till utsmyckade heminredningsdetaljer och kläder från 1800- och 1900-talen.

Förutom möbler har Brocante också en imponerande kollektion av vintagekläder och accessoarer. Oavsett om du letar efter en retro cocktailklänning, en vintage handväska i läder eller en mysig yllehalsduk, kommer du garanterat att hitta något som fångar ditt öga.

Atmosfären hos Brocante är varm och välkomnande, med vänlig personal till hands för att hjälpa dig i ditt sökande efter den perfekta biten. Butikerna är populär bland både lokalbefolkningen och besökare, som kommer för att bläddra i utbudet av vintageskatter.

Sammantaget är Brocante ett måste att besöka för alla som älskar vintage och antika föremål. Med sin charmiga atmosfär, unika fynd och vänliga personal är det den perfekta platsen att upptäcka din nästa skatt. Om inte här på Tradera, är ni välkomna in i någon av våra fysiska butiker på:

St Eriksgatan 37 (T-bana Fridhemsplan)
Hornsgatan 71 & 73 (T-bana Zinkensdamm/Mariatorget)
SKHLM Centrum (T-bana Skärholmen)

Öppettiderna hittar du på vår hemsida:
https://brocantesecondhand.se/

Följ oss gärna på instagram för mer inspiration:
@Brocantesecondhand

Din sökning matchade tyvärr inte någon annons

Tips!
  • Spara sökningen på bokmärket
  • Kolla att du söker i rätt kategori
  • Gör sökningen mer exakt med “citattecken”
  • Bredda din sökning med asterisk*