LS-TR

LS-TR

|Samfrakt 1 dag

Om

Malmö | Reg. August 2011

Information om frakten:
Primärt skickar jag via Postnord och Schenker men önskar ni annat sätt så kan det lösas efter avtal. All inpackningar och leverans till postombud spelas in oavbrutet som en försäkring för både mig och kunden.

Jag skickar efter ett dygn (om betalningen registrerats av Tradera) då jag har satt samfrakten satt till 24 timmar ifall ni vill köpa något mer men kan skicka dagen efter eller samma dag ( köp och betalning till Tradera innan kl 10:00, exkl. helger). Hör av er i sådant fall i chatten med önskemål. Betalning förväntas senast 3 dagar efter avtalat köp.

Jag ansvarar inte för postleverantörens eventuella slarv och/eller oaktsamhet när jag väl lämnat ifrån mig försändelsen. Jag kommer dock vid eventuella leveransproblem att kontakta postleverantören/ombud och se till att allt flyter på som det ska.

Samfrakt:

Om du vinner flera auktioner eller gör flera köp även med olika slutdatum. Fraktpriset blir efter den totala vikten av produkterna. Samfrakten är satt till inom 24 timmar från tidpunkten det första köpet gjorts.

Betalningsvillkor:
Betalning inom 3 dagar om inget annat är överenskommet.

Vid problem eller frågor:
Hör gärna av er för mer bilder, information, tips eller problemlösning!

25 jun 01:37
550 krKöp nu
Avhämtning
30 jun 16:26
300 krKöp nu
24 jun 18:37
200 krKöp nu
1 jul 09:43
120 krKöp nu