Beskrivning

Hemmets veckotidning från 1983.

Klippdocka: Klippdockan Stina från förra numret får en vårdräkt.

Reportage: I många år led Sigrid Fallenius från Göteborg av svåra höstdepressioner. Men nu har hon hittat lösningen! Dundermedlet är ett örtpreparat som dansken Flemming Nörgaard har tagit fram. Dessutom har Sigrid Fallenius hår blivit tjockare! På bild ser vi också Giggi Setterberg. Tidigare var hon plågad av urinvägsinfektioner. Men nu har allt löst sig tack vare örtpreparatet. Tidningen besöker Flemming Nörgaard i hemmet. Hans svenska hustru heter Margareta Nörgaard. De bor i en ståtlig villa i Benidorm. En annan som vittnar om örternas fantastiska egenskaper är Gunnar Askerheim. Han är 60 år och en internationell industriman.

Reportage: Lily Berglund och Göte Wilhelmsson har varit gifta i 27 år. Nu delar de med sig av hemligheterna bakom kärleken. Tidningen träffar dem båda i hemmet. De är artister och musiker.

Reportage: Hockeylegendaren Rolle Stoltz ger en stor intervju. Numera är han stjärnförsäljare på Atlas Copco och han heter egentligen Roland Stoltz. På bild szer vi också hustrun, Rut Stoltz.

Reportage: I Lindome bor Astrid Pettersson. Hon är en bondmora, eller en "kavat kärring" som hon själv kallar det. Hon har en enorm kampvilja. Hennes dotter är den första heldöva svenska som har gått igenom lärarhögskolan! Dottern på bild heter Ulla-Bell Pettersson.

Reportage: Mim Persson var gift med filmstjärnan Edvard Persson. Nu har precis Mim Persson gått bort. Nu berättar tidningen om Mim Perssons liv.

Reportage: TV-bekantingen Henrik S. Järrel intervjuas.

Se även mina andra tidningar till salu!

Jag samfraktar!

Objektnr 604810572

Visningar 284

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

HV 15 1983 Giggi Setterberg, Rolle Stoltz, Henrik S Järrel, Ulla-Bell Pettersson

Pris

109 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

388 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?