Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är 99,9% ny!!)


2- Leveranstiden är vanligtvis 3-7 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt.


Produktbeskrivning:

hydraulisk presstång,

En 6 tons hydraulisk presstång, supertålig, mångsidig hydraulisk pressverktyg av handelskvalitet.

Denna professionella hydrauliska pumppresstång för pressning av TH/U-profilbeslag för 16 mm, 20 mm, 25 mm och 32 mm rör.

- Material av hög kvalitet och separerbart

-TH/U-typ Ø16-32 mm

- Ergonomiskt handtag

-Lätt att använda

Huvuddrag:

- Separat hydraulsystem,
Denna hydrauliska pressverktygssats har en standard hydraulpump med ett 360° vridbart huvud som ger 6 ton kompressionskraft. Enkelt att krympa rör, vilket sparar tid och ansträngning. Den är lätt och kompakt.

- Utmärkt crimp och TH/U,
Robust hydraulisk presstång har tvåhandsmanövrering, krympning, effektiva kopplingar på några sekunder. Lämplig för TH/U beslag.

-Lagtagbar form 12-32mm,
Rörklämmor med åtta utbytbara käftar i olika storlekar (Ø16-32 mm) är lämpliga för de flesta rörpressningsjobb. Huvudet är lätt att öppna och käftarna kan enkelt bytas.

- Gummerat handtag,
Förtjockat gummihandtag ökar friktionen, vilket ger dig en bekväm och halkfri upplevelse, lämplig för långvarig användning. Enkel drift och energibesparing.

- Manuell kolvventil,
Detta pex-rörpressverktyg har en hydraulisk cylinder för bra tätning och inga läckor. Trycket styrs av en speciell övertrycksventil.

- flera användningsområden,
Rörpressningsverktyget är lämpligt för aluminiumrör, PEX-rör, PB-rör, kopparrörkopplingar, kopparkopplingar och pressning av rostfritt stålhölje. Det är ett arbetsbesparande verktyg i VVS-system både inomhus och utomhus.

Produktspecifikationer:

Rörstorlek: 16-32 mm/0,63-1,26 tum

Tryck: 6 ton

TH/U-munstycke: 16 mm/0,6 tum; 20 mm/0,8 tum; 25 mm/1,0 tum; 32 mm/1,3 tum

Huvud: 360° roterande huvud

Pipe Crimp Connector Tool är lämplig för PPR-rör, PEX-rör, PB-rör och PE-rör.

Paket innehåll:

1 x Hydraulisk klämma

8 x dör

Funktioner och detaljer:

- PREMIUMMATERIAL OCH AVTAGBAR: Hydrauliska rörpressar är gjorda av 40CR-stål med stansnings- och smidesprocess och pulverlackering. Det är ett allt-i-ett hydrauliskt linpressverktyg med en standardhandhydraulpump.

-TH/U Ø16-32 MM: Rörklämmor har utmärkt utförande och hydraulisk pressningsprestanda, vilket ger 6 ton kompressionskraft med mindre ansträngning. Den pressar rör på några sekunder och är lämplig för TH/U-formade 16 mm, 20 mm, 25 mm, 32 mm rör.

-Ergonomiskt handtag: Förtjockat, halkfritt och isolerat handtag ger dig en bekväm och säker användningsupplevelse, lämplig för långvarig användning. Det är mycket enklare än att använda ett par manuella crimpers, vilket ger en mer bekväm och säker pressoperation.

-Lätt att använda: Denna rörpressningsmaskin är utrustad med en förtjockad hydraulpump. Bra tätning, inget oljeläckage. När trycket når maxgränsen för säkerhetsventilen kommer trycket att släppas automatiskt.

-Brett användningsområde: Krymptången är lämplig för aluminiumplaströr, PEX-rör, PB-rör, kopparkopplingar, kopparskarvar, fastspänningshöljen av rostfritt stål, kopparhöljen och aluminiumhöljen.

Objektnr 568823494

Visningar 2 045

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

6ton U/TH Ø16-32 mm löstagbar hydraulisk presstång, med 8 Dies, lätt att använda

Pris

2 449 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

176 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?