Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Denna kommersiella franska stekvärmelampa är konstruerad av kraftigt rostfritt stål för överlägsen hållbarhet och hygien. Det ger enkel tillgång till mat från tre sidor. Basen levereras med en avtagbar matpanna med en böjd perforerad dräneringsplatta för att tömma överflödigt fett. Det U-formade infraröda värmeelementet levererar värme för att hålla din friterade mat varma och krispiga. Den är perfekt för att servera pommes frites, lökringar, stekt kyckling med mera.

-Tungt rostfritt stål

- Tvättbar avloppsbräda och droppbricka

- Uppvärmd och upplyst display

-Lätt att använda

-Multifunktionell matvärmare

Huvuddrag:

- Rostfritt stålkonstruktion,
Vår French Fry Heat Lamp är gjord av kraftigt rostfritt stålmaterial med borstad yta och är helsvetsad för stor hållbarhet. Tillgänglig från tre sidor.

- Avtagbar dräneringsplatta och bricka,
Den levereras med en perforerad dräneringsplatta för att dränera överflödig olja från stekt mat och en droppbricka som är avtagbar för enkel och snabb rengöring. Böjd plåtdesign underlättar snabb dränering.

-Infrarött värmeelement,
Det U-formade infraröda värmeelementet går genom toppen av hela värmelampan, fördelar värmen jämnare, värms upp snabbt och med hög effektivitet.

- Värmebeständig belysning,
På toppen sitter en värmebeständig glödlampa med ett varmt ljus som lyser upp matområdet så att du kan se din mat tydligt samtidigt som den ger den friterade maten en attraktiv färg.

- Intuitiva kontrollknappar,
Den lättmanövrerade vippbrytaren är placerad på sidan av den uppvärmda matlampan bort från värmezonen, vilket effektivt kan förhindra olyckor orsakade av för hög temperatur.

- Praktiska klämmor och skedar,
Vår matvärmelampa kommer med en matklämma och en steksked, som hjälper till att fylla påsar, lådor och skålar på några sekunder. Du kommer att mata massorna så effektivt som möjligt.

Produktspecifikationer:

Märkeffekt: 1000W

Material: Rostfritt stål

Temperaturområde: 30-85°C (86-185°F)

Produktvikt: 15,4 lbs (7 kg)

Produktmått: 13,5"x23,8"x21,7" (342x605x550 mm)

Paket innehåll:

1 x pommes frites värmelampa

1 x böjd avloppsbräda

1 x matbricka

1 x matklämma

1 x steksked

Funktioner och detaljer:

-Tungt rostfritt stål: Kraftigt rostfritt stålmaterial bidrar till hållbarheten och användbarheten hos matljusvärmaren, med en borstad yta. Den robusta konstruktionen gör att den tål påfrestningarna vid konstant användning samtidigt som den är lätt att rengöra.

- Tvättbar avloppsplatta och droppbricka: Basen på matvärmarens värmelampa rymmer en mattallrik av rostfritt stål som mäter cirka 525 x 325 x 65 mm och inkluderar en böjd perforerad avloppsplatta för överskott. De är alla avtagbara, lätta att rengöra .

-Uppvärmd och upplyst display: U-formade avancerade infraröda värmerör ger den värme som behövs för att hålla pommes frites varma, krispiga och redo att ätas. Den toppmonterade varma glödlampan lyser upp mattallriken och gör att pommes frites ser snyggare ut.

-Lätt att använda: Använd vippbrytare för att förenkla driften av styrning av värme och ljus. Det gör det mycket enkelt för vem som helst att använda en värmelampa matvärmare.

-Multi-Function Food Warmer: Denna matvärmelampa är idealisk för att hålla stekt mat som pommes frites, lökringar, stekt kyckling, pizza, potatis etc. vid rätt temperatur från 30°C till 85°C. Det håller din mat varm och krispig.

Objektnr 633359669

Visningar 69

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

1000W 30-85°C multifunktionell pommes frites värmelampa, lätt att använda

Pris

2 559 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

176 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?