Beskrivning

Helt nytt, aldrig använt!

Strukturen är lite borta i mitten på ena sidan som går att se på en av bilderna. Något produktionsfel antar jag men för att vara ärlig är det inte mycket till struktur ändå på dessa rackets.

Viper Carbon Victory är en limiterad upplaga av den populära modellen Viper Carbon som Juan Lebrón spelade med när han först blev utnämnd till världsetta på World Padel Tour.
Skillnaden mellan det racket som han spelade med då är enbart designen. Viper Carbon Victory som är den mest kraftfulla modellen ur Babolats sortimentet.
Likt tidigare modeller från Babolat är Viper Carbon Victory utvecklad med HPS-Technology. Hole Pattern-System ger mer fart och kontroll tack vare att de borrade hålen i racket är anpassade efter rackets form och sweetspot.
Detta ger mer effekt i slagen för mer fart och mer grepp på bollen för utökad spinn.

Detta padelracket är tillverkad med FcT-teknologin (Full Carbon Construction) vilket innebär att hela ramen samt träffytan är tillverkad helt i kolfiber. Kolfiberytan är av en styvare variant och ger spelaren en oerhörd respons vid varje bollträff och en fantastisk effekt i slagen. Det yttre lagret på träffytan är designad med 3D Spin-teknologi där det räfflade mönstret ger extra grepp på bollen och levererar mer spinn i träffen.
Halsen på racket är designad i en ny stabilare konstruktion, Dynamic Stability System. Förstärkt med tungsten-fibrer för att minska vridmomentet och därmed öka stabiliteten i racket samt öka fart och precisionen.

Kärnan är uppbyggd i Black EVA Foam som ger spelaren tillgång till mycket fart och känsla i sitt spel utan att förlora mycket kontroll i det pressade spelet. Den diamant-formade utformning ger en liten sweetspot som är placerad högre upp i racket samt en högre balans. Detta passar den offensiva spelaren som gärna spelar ett kraftfullt spel med smash och avgörande slag

Objektnr 631392850

Visningar 270

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 4 maj 11:50

Babolat viper carbon Padel Padelracket

Slutpris

|

970 kr

Auktionen är avslutad

BerggrenErik vann auktionen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?