Beskrivning

Säljer 4 välrotade sticklingar av Physalis - Kapkrusbär, ca 20-25 cm, se bild 3-4 på sticklingar liknande de du får. Plantera dem tillsammans i en kruka så får du en frodig planta med kapkrusbär i sommar. Den är lättskött och tålig, ställ ljust i sol, vattna rikligt, ge näring. Googla, finns bra skötselråd.
Jag kan ha klippt in blad då det ger mer kraft till rotningen och underlätta flytten med den stress det innebär för växten.

Endast seriösa bud, bjud inte om du inte tänker fullfölja köpet. Skickar mån-ons med PostNord spårbart till ombud, annat fraktalternativ känns osäkert numera för levande växter, ssk kall årstid nattetid. Dock vill du få till brevlåda hör av dig så försöker vi ordna det, men jag rekommenderar till ombud då det går snabbt (1/2-1 dygn) och oftast inget krångel. Köparen står för fraktkostnad. Angivet porto gäller i Sverige. Samfraktar gärna. Avhämtning går bra. Betalning inom 3 dagar efter vunnen auktion. Kolla gärna att du har aktuella uppgifter på tradera så att adress o mobilnummer gäller, så att PN kan avisera dig och att växt inte dör på avvägar.
Lycka till!

Objektnr 633032938

Visningar 89

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 17 maj 16:51

Physalis - Kapkrusbär, 4 sticklingar ca 20-25 cm

Såld för

79 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

BHz

Askim, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 967 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?