Beskrivning

Översatt av

Överlåt uppvärmningen till ett proffs: Homematic IP radiatortermostat – Evo kombinerar smart teknik och modern, prisbelönt design. Detta säkerställer optimalt rumsklimat dygnet runt och är ett blickfång i ditt smarta hem.

Radiatortermostaten - Evo är vinnaren av Red Dot Design Award 2021 och passar perfekt in i din boendemiljö med sin reducerade och eleganta form. Även utformningen av driftkonceptet har tänkts om: Genom att luta termostaten något åt höger eller vänster kan du reglera temperaturen direkt på enheten och enkelt avläsa den på den vita bakgrundsbelysta LED-displayen, som tänds automatiskt när den används.

Med upp till tre justerbara värmeprofiler och 13 byten per dag säkerställer den exakta och snabba motorn alltid det optimala rumsklimatet. Det betyder att du kommer in i ett behagligt varmt badrum på morgonen och om du inte är hemma under dagen finns det ingen onödig uppvärmning. Du kan göra inställningarna efter önskemål: direkt på enheten, bekvämt via röststyrning (Amazon Alexa eller Google Assistant) eller flexibelt när som helst när du är på språng med Homematic IP-appen.

Men det är inte allt: Om du öppnar ett fönster för att ventilera sänker Evo automatiskt uppvärmningstemperaturen för att inte slösa energi. Det betyder att du sparar upp till 30 % på värdefulla uppvärmningskostnader. När fönstret stängs återställs den inställda behagliga temperaturen snabbt.

Objektnr 632472603

Visningar 72

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 5 jun 22:45

Homematic Smart Home Radiator Thermostat EVO anthracite Intelligent termostat

Pris

670 kr

Slutar om

klmnopq

Tallinn, Estland

4.9

Verifierad

28 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?