Beskrivning

WOOX SMART FLOODLIGHT CAMERA

  • Inspelning, belysning, upptäckt, larm
  • Högupplöst bildkvalitet
  • 2x 3000 lumen LED-belysning
  • Inbyggd 110 decibels larmsiren
  • Fungerar med Google Nest Hub och Amazon Echoshow

Säkra området runt din bostad med WOOX-strålkastarkamera. Denna WiFi-kamera har en inbyggd siren på 110 decibel och 2 starka lampor på 3000 lumen. På så sätt kommer inte ens saker i mörka hörn att undgå upptäckt. Så fort rörelsesensorn upptäcker någon får du ett push-meddelande på din smartphone. Titta live och välj om du vill att larmet ska starta. Tilltala personen i din bostad via tvåvägskommunikation. På så sätt vet du omedelbart vad han eller hon är ute efter. Tack vare Full HD-upplösning och mörkerseend kommer allt i fokus. Denna Smart Floodlight Camera fungerar med röststyrning från Google Home och Amazon Alexa och du kan till och med presentera din kameraström direkt till google Nest Hub eller Amazon Echoshow.

Brett tillämpningsområde

Vår R4076 Smart Floodlight Camera kan användas på olika platser mot stöld, till exempel inomhus: bostäder, kontor, butiker, hotell och andra platser. Utomhus: trädgårdar, gårdar, fabriker, betesmarker och andra utomhusområden ger dag- och nattövervakning av din egendom och personlig säkerhet.

Högupplöst bildkvalitet

1080P HD-kameran och 120-graders vidvinkelobjektiv presenterar allt med fina färger och ultraskärpa effekter. Hjälper dig att hålla uppsikt på barn och husdjur, med skarp kontrast och utmärkt ljusstyrka, kan göra ditt synfält bredare och tydligare, kontrollera varje hörn av huset.

Kamerafunktion med ultraskarp strålkastare

Utomhuskamerans inbyggda ultraskarpa LED-punkt kan enkelt belysa ett stort område. Använd mobilappen för att tända lampan manuellt eller ställa in den så att den tänds automatiskt när rörelse upptäcks.

PIR-sensor med bred räckvidd, rörelsedetektering

Vår R4076-kamera är utrustad med två superskarpa LED-lampor och en 180-graders infraröd PIR-sensor för deteketing av människor, som kan upptäcka människor inom ett intervall på 5-10 m och automatiskt justera ljuset. IR-rörelsedetektering upptäcker endast mänsklig aktivitet. Ett larm kommer att utfärdas och sedan skickas foton och videor till dig via appen eller så kan du ställa in att den inbyggda larmsirenen ska avge en signal på 110dB, som tydligt kommer att göra effekt.

Andra multifunktioner

Denna kamera har även en infraröd funktion för mörkerseende – med inbyggda infraröda ljus kan det visuella området nå 10 meter, och kan övervakas 24 timmar om dygnet. Två ljudkanaler: Inbyggd avancerad mikrofon och högtalare kan uppnå tydlig tvåvägs intercom, så att du kan kontakta vem som helst när som helst var som helst.

EAN: 8435606711777
Mått: 225 x 316 x 144 mm
Vikt: 1750 g

Objektnr 632651451

Visningar 27

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 8 jun 06:49

WOOX SMART FLOODLIGHT CAMERA

Pris

890 kr

Kabelprinsen

Skegrie, Sverige

4.9

Kabelprinsen

Företag

Toppsäljare

199 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?