Beskrivning

Fin tiokantig taklampa från 1930-40 talet. Den fungerar som den ska enligt bild 1. Den har inga nagg eller andra skador. Takkoppen har en del korta sprickor se bild 7. Textilsladden i original sitter kvar, se bild 4, 7 och 8. Den bruna blomsterdekoren är handmålad på det gula porslinet. Från tak till botten av lampan är den ca 45 cm hög och kupan är ca 26 cm i diameter och ca 11 cm hög. Ljuskälla E27, ingår ej.
Se mina bilder för egen bedömning.

Obs: Titta noga på mina bilder och läs även min beskrivning av det annonsen gäller. Angivet fraktförslag gäller endast för Sverige.
Avhämtning efter överenskommelse i Nynäshamn/ eventuellt i Slakthusområdet, Globen. En snabb affär uppskattas. Skulle problem med betalning uppstå förutsätter jag att du hör av dig. Jag sampackar och samfraktar naturligtvis och packar alltid mycket noga med mest återanvänt materiel. Jag ansvarar ej för paketleverantörens hantering av paketet. Schenker och DHL brukar fungera bäst och vara billigast för större varor och Post Nord för mindre saker. Om frakten blir billigare än annonserat betalar jag alltid tillbaks mellanskillnaden.

Objektnr 631489069

Visningar 254

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 11 maj 13:04

Taklampa porslin 1930-40 tal tiokantig skärm

Slutpris

|

160 kr

Auktionen är avslutad

A-SB vann auktionen

63kakka

Nynäshamn, Sverige

5.0

63kakka

Verifierad

Toppsäljare

2 320 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?