Beskrivning

Trailer: https://youtu.be/g49nNmUXePM

Collectors Edition inkluderar:
- Kartong omslag
- 4 st karaktärskort
- Fulgor sticker
- Digital soundtrack nedladdningskod

1971 Project Helios är ett turbaserat strategispel som kombinerar modern krigföringstaktik och närstrid. Skjutvapen och fordon är knappa, konflikter och fientligheter har inget slut, och den fruktansvärda kylan förintar vänner och fiender i dess väg.

Åtta karaktärer måste gå samman för en gemensam sak: hitta en viktig forskare kidnappad av en massiv stratokrati. Längs vägen måste de undvika raiderattacker, undersöka militära högkvarter och infiltrera in i en farlig antiteknologisk religiös sekt.

Taktiska strider
Kämpa mot tre olika fraktioner, var och en med sina unika enheter, strategi och fördelar. Soldater, prickskyttar, hala banditer, riddare som är immuna mot kyla ... Studera dina fiender, planera varje drag och anpassa dig till alla konfrontationer!

Utforskning
Res genom olika platser, från militära enklaver till medeltida fängelsehålor. Där kan du söka efter fulgor, ny utrustning för dina karaktärer och information om världen du befinner dig i och de fraktioner du möter.

Skill Trees
När du hittar utrustning som är kompatibel med varje karaktär kan du låsa upp och uppgradera nya färdigheter och kombinera dem för att skapa de perfekta byggnaderna för din strategi.

Resurshantering
Använd all hjälp du kan hitta för att avfrosta din HP, minska nedkylningen och återanvända dina fallna enheter.

Kampanjen utspelar sig i en frusen värld, där åtta personer - var och en med sina egna problem och intressen - går med i en slags tillfällig allians för att hitta en viss person: Dr Margaret Blythe. På spåret efter hennes vistelseort kommer de att resa och kämpa axel vid axel, och de lär oundvikligen lära känna de andra. Beroende på några strategiska och personliga beslut leder du dessa karaktärer direkt till ett av tre möjliga slut.

Vårt ordinarie pris: 599:-

Objektnr 631364476

Visningar 44

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 21:35

1971 Project Helios Collectors Edition - Helt nytt till Nintendo Switch!

Pris

299 kr

Slutar om

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 325 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?