Beskrivning

Trailer: https://youtu.be/ga6WFpahwSg

Vad är det med "GOLD"?
Allt nedladdningsbart innehåll som släppts för den japanska originalversionen ingår utan kostnad.

Vad händer när genrerna fantasy, komedi och high-tech kolliderar med varandra?

En stor fara hotar Snack World när den ondskefulle mogulen Sultan Vinegar försöker att återuppväcka draken Smörg Åsbord. I detta lite udda och komiska äventyr kan du skapa din egen karaktär och haka på de hjältemodiga skattletarna Chup, Mayonna och deras gäng. Ta dig an uppdraget att skapa ordning i landet Tutti-Frutti.

Innan du ger dig av på äventyr kan du förbereda dig genom att handla välbehövliga prylar, optimera din utrustning med mera. Under ditt äventyr kan du leta efter sällsynta skatter i underjorden samtidigt som du undviker förrädiska fällor och besegrar brutala bossar. Använd "snacks" för att kalla på allierade som kan hjälpa dig i strider och använd dig av olika förbrukningsvaror för att få en fördel i striden. Samarbeta med vänner för att ta ner bossar. Spela i online eller lokalt med upp till fyra spelare.

Du är din egen dungeon crawler!
Anpassa ditt hår, ögon, mun, kropp, ALLT, till en avatar som passar dig bäst, innan du ger dig ut på ditt äventyr.

Jonglerar Jaras!
Utrusta dig själv med jaras: vapen, sköldar, läkande tonics och statuspolerande cologne med slumpmässiga effekter som kan krympas ner för att vara lätta att bära. Byt dem i farten baserat på de onda du kämpar mot!

Ser ut som ett mellanmål!
Snacks är ögonblicksbilder av udda varelser och galna karaktärer som du kan kalla till din sida i strid. Samla och byt snacks och jaras med dina verkliga vänner för att bygga några imponerande stridsmöjligheter!

Bagbyte för att vara stjärnan i Tutti-Frutti!
Ju mer du uppnår på uppdrag, desto fler kistor tjänar du! Det finns alla möjliga sorters uppdrag och extremt sällsynta föremål att slåss om!

Räcka ut en hand till lokalbefolkningen
Vakna upp Sloe White, hjälp flickgruppen Spicy Galz, hjälp en...vegetabulldog eller ett crocknessmonster?!? Var den allsidiga bra killen i sidouppdrag med sidouppdrag!

Ett härligt metaäventyr

Hög fantasy och högteknologi krockar i detta fjärde väggbrytande RPG med en modern twist för spelare i alla generationer!

*Multiplayer funktioner kräver Nintendo Switch Online medlemskap

Vårt ordinarie pris: 599:-

Objektnr 631357367

Visningar 41

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 20:26

Snack World The Dungeon Crawl Gold - Helt nytt till Nintendo Switch!

Pris

347 kr

Slutar om

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 328 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?