Beskrivning

Ett av TV-spelshistoriens viktigaste arkadspel är tillbaka... FÖR ALLTID! 3 mästerverk från arkadspelsspecialisten TAITO i en fantastisk samling.


Space Invaders Extreme är här med bättre grafik och interaktivt ljud som ger en ny och mer uppslukande upplevelse! Med livfulla visuals och ett pulserande soundtrack levererar Space Invaders Extreme 16 nivåer fyllda med invaders och stora bossfighter.

Njut av couch-multiplayer tillsammans med upp till 4 spelare i Space Invaders Gigamax 4 SE. Teama upp med vänner för att skjuta ned invaders och rensa nivåerna så snabbt som möjligt. Denna helt nya upplevelse ger nya nivåer, gimmickar och ny musik som är skriven av TAITOs soundteam ""ZUNTATA"".

Två av TAITOs mest ikoniska och älskade TV-spelsserier kommer samman i Arkanoid vs. Space Invaders, och kombinerar element från båda arkadspelen. Spelarna styr plattan Vaus från Arkanoid för att besegra vågorna av Space Invaders. Vinn i alla 150 nivåer med dina kunskaper och lås upp 40 olika karaktärer från TAITO-arvet. Varje karaktär har unika färdigheter!

Objektnr 619106270

Visningar 119

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Space Invaders Forever (3 spel i 1) - Helt nytt till Nintendo Switch!

Pris

398 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 332 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?