Beskrivning

Fabriksinplastat! Nytt direkt från Bergsala!

Information från leverantören:
Upplev de episka västernäventyren som definierade en generation
Upplev de episka västernäventyren som definierade en generation

När federala agenter hotar hans familj, tvingas den tidigare fredlösen John Marston att jaga det kriminella gänget som han en gång kallade vänner. Upplev Marstons resa över de vidsträckta vidderna av den amerikanska västern och Mexiko när han kämpar för att begrava sitt blodiga förflutna i den kritikerrosade föregångaren till 2018 års storfilm, Red Dead Redemption 2. Även Undead Nightmare ingår, den ikoniska skräckhistorien som förvandlar Red Dead Redemptions värld till en apokalyptisk kamp för överlevnad mot en zombiehord.

Red Dead Redemption innehåller de kompletta enspelarupplevelserna från båda spelen, och inkluderar även bonusinnehåll från Game of the Year Edition och mer.*

Outlaws till slutet

*Red Dead Redemption innehåller enspelarupplevelser från både Red Dead Redemption och Undead Nightmare, plus bonusinnehåll från Game of the Year Edition och mer. Red Dead Redemption har inte innehåll för flera spelare.

Spelet är på engelska och fungerar i en svensk enhet.

Frakt: 39 kr fastpris oavsett hur mycket du beställer.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 611233266

Visningar 513

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NYTT Red Dead Redemption and Undead nightmare UKV Nintendo Switch

Pris

598 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 006 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?