Beskrivning

Blaster Master Zero 3s hybrid av sidescrolling och top-down action är tillbaka för sitt tredje kapitel, och mer intensiv än någonsin tidigare! Seriens huvudperson Jason reser till där serien började, planeten Sophia, för att rädda seriehjältinnan Eve i den här sista delen av BMZ-trilogin.

I det förra spelet, Blaster Master Zero 2, når Jason och hans partner Eve äntligen sin destination, planeten Sophia, efter en lång och mödosam resa genom rymden. Ett nytt hot låg dock och väntade på dem redan när de kom.
Utan förvarning attackerades de, tillfångatogs och separerades från varandra av Sophias militär, Sophia Force.
Jasons nya resa börjar på Sophia efter att han rymt från Sophia Force-basen ombord på sin All-Terrain Battle Tank, G-SOPHIA SV, och börjar sitt sökande efter Eve.

Finalen av "Jason Saga" är här!

Från djupet av planeten Jorden, till yttre rymden, och nu bortom dimensionella sprickor, kommer denna charmiga intergalaktiska berättelse till sin episka slutsats!

"Vänd" situationen med VRV-systemet för att skapa en ny väg framåt!

Jason har nu makten att korsa dimensioner!
Med det nya "VRV-systemet", våga dig in i superdimensionell rymd och erövra knepiga områden med kraften i "omvändning" som din guide.

Förstärkt spel!

Njut av ökad stridsflexibilitet med G-SOPHIA SVs nya dubbla SP-mätsystem!
Det totalrenoverade vapennivåsystemet ger dig tillgång till 5 vapentyper hela tiden som ökar i kraft när du höjer ditt vapen!
Reagera enkelt på både lång- och kortdistansattacker med det nya Multi-Counter System! Aktivera automatiskt den bästa blasträknaren för situationen med en enda knapptryckning!

PRODUKTINFORMATION

KODER - Om du köpt ett begagnat spel av Niotek Games så utgå från att eventuella koder i spelet kan vara förbrukade.

GARANTI - Niotek erbjuder 12 månaders garanti på alla begagnade spel och nya produkter enligt svensk lag.
Niotek erbjuder 3 månaders garanti på alla begagnade konsoler och begagnade tillbehör om inget annat anges i produkttexten.

BILDER - De flesta bilder är generella produktbilder. Det som gäller är texten, om man är osäker på vilken utgåva av spelet som säljs.

FÖRKORTNINGAR - Produktens namn kan ibland innehålla olika förkortningar. Nedan kan du se vad dessa betyder:
Cart only - Betyder endast kassett
CB - Cart/CD + Box betyder att produkten innehåller kassett och box men ingen instruktionsbok(manual)
CiB - Cart/CD + Instruktions + Box betyder att produkten är komplett med kassett, instruktionsbok(manual) och box.

BESTÄLLNINGSINFORMATION

FRAKTER - Vi samfraktar ALLTID vid köp av flera produkter. Din produkt utlevereras från oss i normala fall nästkommande arbetsdag. Vårt lager är i dalarna, mitt i Sverige med andra så leveranserna är hypersnabba. Din produkt packas väl för att hålla samma höga standard som vi själv vill få våra paket skickade till oss.

DIN ADRESS - Om du uppgivit fel adress hos tradera och ditt paket inte kommer fram, så är du själv ansvarig för detta. Niotek skickar INTE om ditt paket igen utan att du betalar för eventuell returfrakt och ny frakt ut till dig.

ÖPPET KÖP - gäller i 14 dagar från det att du mottagit din produkt. Om du vill returnera så ska du kontakta oss innan så löser vi det utan problem.

Objektnr 608150036

Visningar 141

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Blaster Master Zero 3 (Limited Run 109) (Import) Nintendo Switch

Pris

599 kr

Niotek

Smedjebacken, Sverige

5.0

Niotek

Företag

Toppsäljare

4 498 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?