Beskrivning

Döden är inte en utväg

HighHar du någonsin önskat att spela som en av karaktärerna från dina favorit skräckfilmer? Dead by Daylight är ett 1 mot 4 flerspelarspel som låter dig välja mellan att spela som en ostoppbar Mördare eller en av fyra Överlevande som försöker undvika en makaber död. Denna utgåva inkluderar 9 mördare och 10 överlevande att välja mellan samt 3 kosmetiska paket.

ÖVERLEV TILLSAMMANS... ELLER INTE
Överlevarna kan antingen samarbeta med de andra eller vara själviska. Din chans att överleva kommer att variera beroende på om du arbetar tillsammans som ett team eller om du ger dig på det ensam. Kommer du att kunna lura Mördaren och fly deras Dödliga Mark?

EN FESTMÅLTID FÖR MÖRDARE

Dead by Daylight hämtar inspiration från alla hörn av skräckvärlden. Som en Mördare kan du spela som allt från en kraftfull slasher till skrämmande paranormala varelser. Bli bekant med dina jaktmarker och bemästra varje Mördares unika förmåga för att kunna jaga, fånga och offra dina offer. Detta dödliga katt-och-mus-spel låter dig också möta några av de mest ikoniska Mördarna och Överlevande från skräckfranchises.

DJUPARE OCH DJUPARE
Varje Mördare och Överlevande har sitt eget djupa progressionssystem och massor av låsbara föremål som kan anpassas för att passa din personliga strategi. Erfarenhet, färdigheter och förståelse för miljön är nyckeln till att kunna jaga eller lura Mördaren.

RIKTIGA MÄNNISKOR, RIKTIG SKRÄCK

De unika nivåerna och verkliga mänskliga reaktioner på ren skräck gör varje spelsession till ett oväntat scenario. Du kommer aldrig att kunna förutsäga hur det kommer att sluta. Stämning, musik och kusliga miljöer förenas till en skrämmande upplevelse. Med tillräckligt med tid kanske du till och med upptäcker vad som gömmer sig i Dimman.

Objektnr 606786896

Visningar 287

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Dead By Daylight (Inkl. Extra material) - Helt nytt till Nintendo Switch!

Pris

348 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 328 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?