Beskrivning

Nu rensar jag bland mina friluftsgrejer och säljer därför en så gott som ny ryggsäck Xena 70l W stl M från Osprey. Använd en vecka och nypriset drygt 3000kr.

En tålig och stabil ryggsäck för dig som bär tungt och långt. Extra stabilt och bekvämt bärsystem gör det här till en riktigt skön trotjänare för långvandraren och resenären. Klarar utan problem upp till 30 kg utan försämrade bäregenskaper.

Den praktiska ryggsäcken har ett stort huvudfack som kan öppnas med dragkedja på två sidor eller nås genom det nedre facket. Ryggsäcken har ett justerbart Bioform™ CM -höftbälte, vilket är en fördel då ryggsäckens tyngd får en jämn belastning och perfekt passform. Bioform™-selen har NeoSpacer™-nät och AirScape™-ryggpanel vilket ger ett bra ventilationssystem och gör bärandet mer bekvämt. Bioform™ CM höftbältet formar sig efter din höft och ger ett bra stöd då vikten fördelas lika på båda sidorna. Väskan har Stow-on-the-Go™-fästen så du enkelt och snabbt ska kunna fästa och ta av dina vandringsstavar utan att avlägsna väskan. Ryggsäcken har stretchfickor på fronten och på sidorna med smidig förvaring och enkel tillkomlighet, perfekt förvaring för vattenflaskan. Även höftbältet har fickor, perfekt för saker som du måste ha nära till hands.

Lycka till med budgivningen och välkommen att kika in på mina övriga annonser. Jag samfraktar och försöker hitta den billigaste fraktkostnaden men om du vill ändra till annan fraktsätt så hör av dig. Jag ansvarar för varan tills jag lämnat på fraktstället.

Objektnr 631480192

Visningar 331

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 12 maj 11:38

Fin Osprey Xena 70 M, dam

Slutpris

|

1 100 kr

Auktionen är avslutad

annzac vann auktionen

sommar100

Umeå, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

451 omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?