Beskrivning

En fantastisk barnbärstol som endast har använts ett fåtal gånger men tecken på användning finns, vilket syns om man zoomar. Den avtagbara lilla ryggsäcken bakpå är dock flitigt använd så där är tydliga tecken på användning. Dock ingenting som skulle påverka funktionen. Den är i övrigt i mycket gott skick skulle jag säga.

Jag vet inte någon bättre barnbärstol och googla gärna runt och läs mer om den. Här finns en länk på youtube till samma modell men jag ser att den lilla ryggsäcken bakpå är lite annorlunda än den jag säljer, men ska vara samma annars. Där kan man få en känsla för vad det är för en högklassig produkt.

https://youtu.be/fVALxWOY_5U?si=C9GHF7aD5z1dKBqo

När vi köpte den för några år sedan läste jag många recensioner och gjorde noggranna jämförelser med andra och vi kom då fram till att denna var den bästa på marknaden.

Det finns otroliga finesser och allt är noga genomtänkt. Hade inte barnet vuxit ur den hade den använts än idag. En riktigt bra produkt.

Den har solskydd, regnskydd, kan ställas men man ska då ha uppsikt över barnet om det sitter i så inte den faller pga att stödet kan dras in eftersom den går att fälla ihop lite vid förvaring, man kan ta av och tvätta vissa delar, som tex den mjuka kudde där barnet suttit och dreglat eller snorat. Många fickor och fack samt ett större förvaringsutrymme baktill/nertill. Justerbar så att barnet ska sitta så bra som möjligt.

Så härligt och enkelt sätt att komma ut i naturen med sitt lilla barn som kan sitta där och titta eller kanske somna när man är ute och vandrar.

Det enda som vad jag vet saknas just nu är ”backspegeln” som jag tror att jag har någonstans och då får ni såklart med den när jag hittat den. Det är en pytteliten spegel så man kan titta bak på barnet.

Lite osäker på nypris men troligen någonstans runt 4500 kr.

Angående frakt så fick jag förslag från en säljare att skicka med en soppåse runt och det är förmodligen vad jag tänkt göra om det blir frakt, möjligen med något lite vadderande runt om som skyddar lite.

Objektnr 632125460

Visningar 31

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 4 maj 10:52

Ospray POCO AG Premium bärstol för barn

Såld för

2 000 kr
Annonsen är avslutad

Sof

Göteborg, Sverige

5.0

Verifierad

71 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?